Днес се връщам от там.. ами какво да кажа.. бива.. но има какво да се желае. Днес по-късно ще пусна снимки.
Иначе аз си резервирах един ден по-рано ( просто изведнъж ми се освободи време ).
Резервирах двойна стая.
Като път до там - ами горе долу става... през проходите трябва да се внимава повечко особено ако се пътува рано сутрин.. има доста места които са заледени. Движението не е натоварено. От Бързия до Спанчевци има доста дупки.. но може да бъдат избегнати.
Без да се бърза се стига за около час и половина.
Времето беше екстра.. през цялото време там - слънце.
За самата станция - ами скоро е правена или реновирана, стаите не са кой знае колко големи, баните са добри ( но малки

). Има бойлер в банята, телевизор ( 13-14" ) в стаята, две легла ( не са спалня а отделно ). Парно има от около 15 до към 00-01.
Има 2 външни басейна, които през зимата не работят. Има ресторант който работи до към 23 ( освен ако няма компании ).
Вчера бяхме само ние, днес за 8ми всичко е резерве

. По принцип през седмицата почти няма хора а за уикенда трябва да се резервира предварително.
В осноената сграда има вътрешен басейн, билярд, маса за тенис, солариуми, сауна, джакузи и т.н.. абе всичко супер.. само дето гореизброените работят до .. 18 часа

... развалиха ми нощното пияно къпане дето се вика.
Вътрешният басейн ( а предполагам и външните ) се пълнят с минерална вода.
Бтв.. само басейнът е безплатен ( билярдът е 4лв/час ).
Бунгалата са с по две стаи ( с по 2 отделни легла ) и малко помещенийце с маса и шкафчета ( става за запивки ) и баня. Във всяка стая от бунгалото си има ел. печка. Бунгалата са от 80 и некоя големия студ

.. но са реновирани. Догодина ще ги бутат и ще правят нови.
Цената е 20 лева на легло.
В ресторанта цените са нормални ( пърж. картофи със сирене 1.30 или нещо такова ).
Готино е че може за отрицателно време да се стигне до Вършец. Ние там обядвахме първия ден.
На близо е и Клисурския манастир.. на който са му интересни манастирите - да ходи да го разгледа.. но.. на отбивката за манастира има един развъдник за пъстърва.. а до него едно заведенийце

.. та както сами се сещата там специалитетът е ... пъстърва на скара

.. абе какво да ви кажа... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГО ПОСЕТЕТЕ ако минавате наблизо

.
Бтв..мисля вече редовно да посещавам въпросната база ( а там на табелите го водят Манчеви Бани или нещо такова ).