здравейте колеги трябва ми някои които да работи или е работил в виваком,причината е че сутринта когато си проверих сметката която бе занулена на 15.10.2012год. какво да видя имам текущо потребление 256лв. и някакви си ст.,след което бързо звъня на оператора и ми правят справка след което ми казват че през нощта е звъняно и пращано смси на някаква си телевизионна игра след което се разбрахме да пусна заявление под формата на оплакване,но на мен ми се струва нещо гнила тази работа и искам да се посъветвам с някои по компетентен от мен какво да правя.
Благодаря за обърнатото внимание от ваша страна към моите проблеми.
трябва ми колега които да работи в vivacom
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: трябва ми колега които да работи в vivacom
Има вируси за андроид,които правят точно това.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, кажи със какъв телефон си, защото много смЪрт фони правят подобни шеги, както е казал колегата над-мен! И един въпрос, дано не се засегнеш?! Случайно от сВиваком, да са ти пращали съобщение за футболната лига или някакво друго, да отговориш на съобщението, и че ще ти струва 6 ст. на получено съобщение! Но има вероятност и телефона да прави мизерии! 

- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, а кредитен лимит нямаш ли ?
Vladimirov26 написа:Колега, а кредитен лимит нямаш ли ?
Да колега добре е да зачоплиш темата за кредитния лимит.
Един колега така беше навъртял 300 и някой лев от мобилен интернет.И нещо беше писал оплакване за това че не е бил ограничен след прехвърлянето на лимита....не помня точно как беше.Утре мога да се обадя да го питам.....в крайна сметка плати 50 и някой лев и от вивата му се извиниха

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами апарата ми е нокиа 6300 ползвам го само за работа и разговори с вивателски номера нямам интернет на него и не съм отговарял на каквито и да било смс-и,приятелката ми си взе карта на сметка и седмица по късно ми взе и на мен с същия тарифен план вива фри и двете карти са с кредитен лимит по 50лв. всяка,преди малко си пуснахме електрона жалба попълнихме и бланка в писмен вид и утре ще я занесем в някои техен център,дано се оправят нещата защото не са лев или два,ако бяха 50-60лв да ги прежаля ама 300лв няма как да им ги подаря.
- pepi_iliev
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 2000
- Двигател: AGR
little_red_devil написа:ами апарата ми е нокиа 6300 ползвам го само за работа и разговори с вивателски номера нямам интернет на него и не съм отговарял на каквито и да било смс-и,приятелката ми си взе карта на сметка и седмица по късно ми взе и на мен с същия тарифен план вива фри и двете карти са с кредитен лимит по 50лв. всяка,преди малко си пуснахме електрона жалба попълнихме и бланка в писмен вид и утре ще я занесем в някои техен център,дано се оправят нещата защото не са лев или два,ако бяха 50-60лв да ги прежаля ама 300лв няма как да им ги подаря.
Какво стана, някакво развитие имаше ли?

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами да развитие има леко по леко си ги плащам,нито закрила на потребитела нито познати немойаха да свършат работа и минахме на постепенно плащане кога колко имам внасям и така :)
- pepi_iliev
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 2000
- Двигател: AGR
Сигурен бях. И аз писах жалби (и електронни, и писмени), защото от 123 ми казват едно, а като отида в офиса - друго. Пусках жалби, казвам им точният час, в който съм звънял на 123 и са ме лъгали. Казвах им, че всяка една себеуважаваща се компания ще компенсира по някакъв начин клиента, заради некомпетентните си служители, но нищо...
Това е, живеем в България. Жалки управници, жалки институции.
Това е, живеем в България. Жалки управници, жалки институции.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”