"Гонг"-последен съдийски сигнал

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Нед 10 дек 2006 23:13

Моето мнение е, че това беше много добро радио, истинско спортно радио, каквото определено трябва да има, а относно това, че Томислав Русев бил много пристрастен, бих казал, че Ники Александров направо се беше самозабравил, но както и да е, всеки може да харесва каквото си иска, но е факт, че много често, по голямата част от обаждащите се в коментарното предаване, са били привърженици на ЦСКА, освен това, мачовете на ЦСКА, се коментираха САМО от отявлени привърженици на ЦСКА, както и тези на Левски от такива.
Истината е, че имаше нужда от това радио, но скоро отново ще го има, тъй като беше харесвано от страшно много хора(не само привърженици на Левски :idea: )

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пон 11 дек 2006 9:52

santo_trafficante написа:ии разгеле махат левскаря Томислав Русев mhihi mhihi
Нали се разбрахме,че това е форума на VW,а не на Левски,ЦСКА или някой друг отбор.Такива мнения са за кварталната кръчма на по биричка.

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пон 11 дек 2006 9:54

Huizel написа:Иииии разгеле,махат мизерното радио :twisted: Имало справедливост :yeaha:

п.с.нищо лично ама откакто махнаха "Тангра" зареди тоя умреляк "Гонг",само като чуя за 96.7 и ми се до*ира. :oops:
Е, да ама сега има Z-рок и смея да твърдя,пускат по-здрава музика от Тангра.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 11 дек 2006 9:55

batetony67 написа:Е, да ама сега има Z-рок и смея да твърдя,пускат по-здрава музика от Тангра.

да

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 11 дек 2006 10:01

batetony67 написа:Нали се разбрахме,че това е форума на VW,а
като е този форум дай да не пускаме странични мнения :wink: ако е така тогава тая тема е за коша :wink:
п.с. не видях твоето мнение че махат Гонг :shock :wink:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 11 дек 2006 11:41

bluefen написа:А доколкото до музиката която пускаха мисля че то достоино беше наследило радио Тангра

Тук много грешиш. По Тангра пускаха всякаква музика от многообразието на рок музиката. Че дори и леко поп можеше да се чуе (Мадона, Роби Уилямс...). А по Гонг предимно популярните хеви-метъл и хард-рок парчета от 80-те, че и по- назад. Ако си фен на това - ОК. Но ако си фен на малко по- различна рок музика... ?
Малко съм слушал З-рок, но и там ми се струва същото - 80% групи като Мейдън, Металика, Рейнбоу, Пърпъл, Джудас и т.н. и тук там се промъкне някой Faith no More, Pearl Jam, Skunk Anansie (примерно) да погали ухото. :-)
По Тангра не беше така.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 12 дек 2006 17:23

На 7ми мисла беше цял следобед го слушах в колата и така ми беше готино как църкат и се оплакват левскарите с бате томи начело :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”