Готварска Печка? Марка? Керамичен Плот? Смисъл?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
У едното "в нас" е ей тази метла на Electrolux и си бачка перфектно, дойде си с кухненята, а и не мисля, че беше повече от 300 пева
http://vwclub.bg/~tyan/Mila/15092006(007).jpg
в другото нас е печка дето е тръгнала към вечните готварски полета и си мисля за нещо 2 плота + 2 газови + фурна..........
http://vwclub.bg/~tyan/Mila/15092006(007).jpg
в другото нас е печка дето е тръгнала към вечните готварски полета и си мисля за нещо 2 плота + 2 газови + фурна..........
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GORENJE!!!! Идеален баланс качество/цена
Аз лично бих предпочел (и съм го направил де
) 2 газови котлона + 2 обикновени!!
При мене беше лесно, щото аз готвя и си купих каквото си исках, при тебе не знам?!?!
Има едно много просто правило, което много улеснява живота: "Винаги слушай жената!"
- (Цитат от филма "Белите не могат да скачат")
Ако не винаги, то поне в такива случаи.
Айде, успех с покупката!
Аз лично бих предпочел (и съм го направил де

При мене беше лесно, щото аз готвя и си купих каквото си исках, при тебе не знам?!?!

Има едно много просто правило, което много улеснява живота: "Винаги слушай жената!"

Ако не винаги, то поне в такива случаи.

Айде, успех с покупката!
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
керамичните плотове имат следните предимства:
-по-икономични са от към разход на енергия
-загряват по-бързо
-по-естетични са
-по-лесно се чистят
недостатъци
-риск от счупване.. /много трудно се чупят може, което не значи, че спират да работят/
-по-скъпи са
-трябва да се пазят от захар да не пада в/у тях докато работят/карамелизира се, вдигало се някаква моментна температура, и можело да се спукат/
И не на последно място..
Керамичните плотове се произвеждат от един производител.. той държи нон хауто..
не съм сигурен бразилски ли бяха или турски...
така знаме...
обърнете внимание, на почити всички плотове има едно К нейде из ъглите.. което е логото на фирмата.. на някой даже пише нещо от сорта на Keram
заслужава си отвсякъде...
ползвам такъв.. от 5 години .. и няма пробс...
-по-икономични са от към разход на енергия
-загряват по-бързо
-по-естетични са
-по-лесно се чистят
недостатъци
-риск от счупване.. /много трудно се чупят може, което не значи, че спират да работят/
-по-скъпи са
-трябва да се пазят от захар да не пада в/у тях докато работят/карамелизира се, вдигало се някаква моментна температура, и можело да се спукат/
И не на последно място..
Керамичните плотове се произвеждат от един производител.. той държи нон хауто..
не съм сигурен бразилски ли бяха или турски...
така знаме...
обърнете внимание, на почити всички плотове има едно К нейде из ъглите.. което е логото на фирмата.. на някой даже пише нещо от сорта на Keram
заслужава си отвсякъде...
ползвам такъв.. от 5 години .. и няма пробс...
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Iavor написа:Не си взимай плот за вграждане.Достатъчно лесно се пукат.

п.с. От досегашния ми опит -> единствения дето знам счупен такъв котлон е този, върху които колегата е изпуснал горния кухненски шкаф при монтажа.

по темата -> ами който избере половинката

А като марка ..... повечето са производство на някои гараж, така че не робувай на марките. Да Горение е(беше) добро, но ако вземеш евтините ценови решения -> е 1:1 с Беко и т.н. Ако сте поразглеждали нещо такова отвътре -> карантиите са почти еднакви на всички.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Много по-добре е с керамичен плот..... преди си греех вода за кафето в микровълновата.... сега на печката
Само требе се пази от захар по плота и от силен удар, иначе няма проблеми със разсипване на студена вода по горещия котлон и т.н.
и за почистване задължително си вземи от онези металните стъргалки специални за тия печки дет са....
Според мен Горенье са екстра, но държат по-високи цени - към 750 лв., а за 600 например можеш да си купиш Индезит, Зануси......
И гледай да е енергиен клас А (въпреки, че има разлика в клас А на Беко и клас А на Индезит например и то голяма
)
Само требе се пази от захар по плота и от силен удар, иначе няма проблеми със разсипване на студена вода по горещия котлон и т.н.
и за почистване задължително си вземи от онези металните стъргалки специални за тия печки дет са....
Според мен Горенье са екстра, но държат по-високи цени - към 750 лв., а за 600 например можеш да си купиш Индезит, Зануси......
И гледай да е енергиен клас А (въпреки, че има разлика в клас А на Беко и клас А на Индезит например и то голяма

Върни се в “ОФФ-Топик - други”