Искам да споделя възмущението си с вас, относно Milka фестивала в София.
Решихме да отидем с детето и жена ми на този фестивал, за да се разходим, детето да се забавлява и да му купим изненади или подаръци от там. Бяхме събрали и 12 опаковки от шоколади (4 чаши (1 чаша=3 опаковки от шоколад)) и 3 опаковки от вафлички (3 плююшени кравички).
Жената ми говореше от 2 седмици за това мероприятие и днес отидохме в 10 сутринта на уреченото място - Музея на Земята и Хората. Нямаше никой... били променили мястото на събитието да се провежда на Езерото "Ариана", но били писали във Facebook и на сайта си преди 24 часа - безумно

Както и да е, отиваме на Орлов мост и ШОК... 30-40 квадрата заградени до езерото и опашка от хора, наброяваща 300-350 човека. Чакат по 2-3 часа, за да влязат, след това отделно чакат и вътре по сергиите, за да си обменят шоколадите за чаши и да си купят нещо... А забравих, може би се предполага и тези хора да се радват и забавляват и най-вече децата им.

Фестивал на нежността и прегръдките било... това си чист фестивал на подигравката!

В крайна сметка съм сигурен, че децата са излъгани, а големите - ужасени! Моят съвет към Милка е да престанат да се подиграват с хората, все пак те са техни КЛИЕНТИ!!!

Този, който го е организирал това мероприятие... да не се занимава повече с такава дейност.

Дискусия по темата - https://www.facebook.com/milka.bg?hc_location=stream
Има и други недоволни и прееб@ни (без извинение)