Имам нужда от помощ - интересува ме дали някой е ползвал услугите на туроператор "Планет" ЕООД - Планет.БГ - planet.bg
Конкретно гледам офертите им за "All Inclusive" или "Закуска и вечеря" в близката част на Гърция.
В нета попаднах на доста негативни мнения в един сайт, но все пак да питам и тук, защото там може и да е манипулирано от конкуренцията: http://badholiday.com/complaint.php?com=344
Освен това пускат и оферти в procent.bg - това си е техен сайт.
Туристическа агенция Планет - planet.bg - procent.bg отзиви?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Туристическа агенция Планет - planet.bg - procent.bg отз
Влад, тази фирма е една от старите в бранша. Лично съм ползвал услугите й през 2004 и 2006 г и ми дадоха страхотни оферти за семейство с 2 деца на Халкидики.
Обаче по необясними причини от 2007 г. цените станаха много високи и през 2009 г бяхме с директно купен от немски туроператор ваучер.
Според мен това с процент.бг е хитра уловка с цифрите.
Описаните в линка неприятни случки могат да ти се случат и с други известни туроператори. Лично видях как гадно бяха измамени наши сънародници в Турция и то от много известен наш туроператор.
Обаче по необясними причини от 2007 г. цените станаха много високи и през 2009 г бяхме с директно купен от немски туроператор ваучер.
Според мен това с процент.бг е хитра уловка с цифрите.
Описаните в линка неприятни случки могат да ти се случат и с други известни туроператори. Лично видях как гадно бяха измамени наши сънародници в Турция и то от много известен наш туроператор.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Благодаря за мнението, така и не ги ползвах този сезон. А кои са тези немски туроператори?
TUI - някъде още пазя ваучера. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”