проблем с LG KG320
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
проблем с LG KG320
здравейте имам въпрос за LG,наскоро го купих и уж има функция да показва снимка на човека който ме тарси а незнам как я направя да излезе,все ми дава че телефония указател картини е празен,моля ви помагайте
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Как така я има "уж". По принцип при мен става последния начин. Влизам при файловете си , да речем картинките след това избирам за допълнителни опции( изтриване,местене,изпращане и т.н) и там има една опция "Използвай- като картина контакт" . Ако по този начин не стане, пробвай следното. Избираш си човек от контактите си в указателя и разглеждаш менюто за редакция (промяна на номер, име, адрес и т.н). Може да има отделна опция за картина и мелодия които да са само за този човек. Това е от мен. Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
тел
Копирай контактите от SIM картата в телефона и ще стане.Избери като основен указател контактите от телефона и си слагай снимки и мелодии към всяко име.
отговор
Благодаря за съветите ама никак не иска мисля си вече,че трябва по някакав начин да ги качвам тия снимки с кабела към компютъра
Значи влизам в Контакти да добавям нов номер и както и да е нагласено дали на сим карта,телефон или променлива памет в момента,в който стигна до опцията Картина и чукна наляво или надясно понеже това са възможните опции ми излиза "тел.указател картини празен"
Значи влизам в Контакти да добавям нов номер и както и да е нагласено дали на сим карта,телефон или променлива памет в момента,в който стигна до опцията Картина и чукна наляво или надясно понеже това са възможните опции ми излиза "тел.указател картини празен"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”