проблем с LG KG320

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
geri
Автомобил:
Двигател:

проблем с LG KG320

Мнениеот geri » Пон 18 дек 2006 2:47

здравейте имам въпрос за LG,наскоро го купих и уж има функция да показва снимка на човека който ме тарси а незнам как я направя да излезе,все ми дава че телефония указател картини е празен,моля ви помагайте

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 18 дек 2006 9:42

Как така я има "уж". По принцип при мен става последния начин. Влизам при файловете си , да речем картинките след това избирам за допълнителни опции( изтриване,местене,изпращане и т.н) и там има една опция "Използвай- като картина контакт" . Ако по този начин не стане, пробвай следното. Избираш си човек от контактите си в указателя и разглеждаш менюто за редакция (промяна на номер, име, адрес и т.н). Може да има отделна опция за картина и мелодия които да са само за този човек. Това е от мен. Успех

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пон 18 дек 2006 10:02

може и заради друго да е - за да можеш да прикачиш снимка към контакт, то този контакт трябва да е на паметта на ТЕЛЕФОНА, а не на СИМ картата!!! Виж дали не е от тва...

VANKATA
Автомобил:
Двигател:

тел

Мнениеот VANKATA » Пон 18 дек 2006 17:01

Копирай контактите от SIM картата в телефона и ще стане.Избери като основен указател контактите от телефона и си слагай снимки и мелодии към всяко име.

Потребителски аватар
geri
Автомобил:
Двигател:

отговор

Мнениеот geri » Пон 18 дек 2006 23:05

Благодаря за съветите ама никак не иска мисля си вече,че трябва по някакав начин да ги качвам тия снимки с кабела към компютъра
Значи влизам в Контакти да добавям нов номер и както и да е нагласено дали на сим карта,телефон или променлива памет в момента,в който стигна до опцията Картина и чукна наляво или надясно понеже това са възможните опции ми излиза "тел.указател картини празен"

Върни се в “ОФФ-Топик - други”