засега е по стария ред„
нот заверен договор
Прехвърляне на кола
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Re: Прехвърляне на кола
cacho написа:И все пак- трябва ли нотариална заверка на договора за покупко-продажба?
Нали променяха нещо скоро...
Това си остава в сферата на добрите пожелания. За сега всичко е по стария начин.
k_garchev написа:Също така някои не искат и платен данък!Задължително е но има нотариуси,които не искат!
Това вероятно са нотариуси тип "кошаревски свидетели".

Номера на квитанцията за платения данък се записва в самия договор за покупко-продажба. Или в Пирдоп са други правилата?

И тук да използвам темата да попитам - задължително ли е отписването в КАТ и как става. С общината реших вече проблема и е много лесно особено в Красна поляна.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
В Пирдоп нотариусите са много строги и държат на всички документи!Говоря за София!Вече няколко пъти ползвам услугите на софийски нотариус и все още не съм го виждал как изглежда!Срещу 30-40лв отгоре и става без платен данък!
k_garchev написа:Вече няколко пъти ползвам услугите на софийски нотариус и все още не съм го виждал как изглежда!Срещу 30-40лв отгоре и става без платен данък!
Колега, явно не си имал сериозен сблъсък с данъчни да видиш как ще си платиш след това всички дължими данъци и такси. И нотариусът вероятно ще те обвини в представяне на фалшив документ и ще си измие мръсните ръчици с теб. Типично за изпечените мошеници!
За даден заем от 8000 лв на неизправен длъжник данъчните побъркаха мой близък и 3 месеца за него нямаше спокоен ден.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Хехе,чак пък да си измие ръцете с мен...!Вярвай си!Никъде не съм казал,че няма да си платя данъците!Въпрос на време е!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”