Карайте внимателно!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 21 дек 2006 8:00

Jerom написа:....
Деца ко да ги праиш. Заиграват се. :roll: :x За това казвам че никои не спира на селски изпълнения. :oops: Щото 99% от тия в София са такива. :x :evil: :?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 21 дек 2006 8:04

VW_FEN написа:(пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)

Че кой те ядосва........ математика... елементарни сметки ...значи не си стигнал за 30 минути ....... :)

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 21 дек 2006 9:48

Evtoo написа:Колега аз пътувах по същия маршрут само че от София за Радомир и преброих общо 7 катастрофи(включително и тази от снимката), от които според моята преценка поне 3 тежки. Също така искам да се възмутя публично от водачите на МПСта в България, защото днес спрях, за да помогна на една верижна катастрофа и се опитах да спра и други хора, но никой не се пречупи за да помогне :evil: :evil:
Незабравяйте, че на всеки може да се случи.
Умната :wink:

Водачите са безобразни, просто никаква култура, веднъш като поведение на пътя а пък в такива ситуации да не говорим. Вчера стана катастрофа на самоковско шосе м/у такаси /фабия/ и рено 19. В реното имаше детенце, което беше пострадало /най-вероятно счупено краче/, самата катастрофа не видях, защото пред мен имаше 2 коли но в селдващия момент видях уплашената майка как изкочи /тя караше/ и се разпищя за детето си и скочи да го вади. Вярвате ли, че другите участници в движението правеха какви ли не маневри за да заобиколят колите, но никой не спираше. Аз бях единствената кола, която спря да помогне. Просто не мога да повярвам за какви хора става въпрос. Толкова съм възмутен, че нямам думи да го изкажа. Бакшиша /другата катастрофирала кола/ си седеше от страни и гледаше умно, даже нямаше телефон да извика полиция и линейка. Викам му обади се по радиото на диспечерката и кажи, той гледа тъпо, някъв абсолютен инфантил беше при това от боята. В неговата кола имаше жена която си беше ударила главата в таблото /оказа се, че му е жена а не клиетка/, аз я питам госпожо как се чувствате и е опитвам да видя говори ли свързано, той ми вика оставете я нищо и няма ....?! Нямам думи!

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Чет 21 дек 2006 11:58

CyberBlade написа:Извинете ме за черния ми хумор и непукизма към такситата, но ... тоя с буса да не е бил някой скейтър дето се е опитал да направи 50-50 ? :D

П.С. Три дена подред виждам катастрофи, в които е въвлечен бакшиш. Без коментар.

Фирмата, за която работя, поддържа компютрите на 2 бакшиш компании: Такси за 1 евро и ОК СуперТранс. (което впрочем е една фирма). Та това налага почти всекидневното ми ходене до гаражът им.
Бедна Ви е фантазията колко таксита идват на ден ударени, независимо от пътната настилка в какво състояние е....
Верно е, че от толкоз каране се уморяват, ама айде сега.....

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 21 дек 2006 13:15

Tyan написа:
VW_FEN написа:(пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)

Че кой те ядосва........ математика... елементарни сметки ...значи не си стигнал за 30 минути ....... :)

Ок, значи може и да съм объркал сметките. Докато изляза от София, половин час, след което като стигнах при разклона за Дупница, като се качих на магистралата от там до Дупница, 30 минути. Не се ядосвам ;) Всичко е мирно и тихо ;) хихихи ;)Не се ядосвай и ти, ако случайно съм объркал някоя цифра ;)

Бакшишите карат като луди, когато им изнася ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”