dlug написа:Да, за сгъването ще почакам още малко, предполагам че е рано да се притеснявам като прочетох за опита, който имате
Сам прецени дали проблема ти е психологически или физически, но според мен би трябвало да го сгъваш дори и с болка.
Психическия проблем не е по-малък. При мен проблемът е да спра да компенсирам било при клекове, колело, хокей etc. Трябва целенасочено да се стремиш да не компенсираш. Обърни внимание когато караш колело дали не натискаш основно със здравия крак

Хубаво е да се консултираш, дори и да не е с Хубенов (знам какво е чакането там).
За колегата с пукащо коляно: иди се виж на лекар, че скъсания мениск не е кой знае каква беля, но ако не се оперира на време стават поражения в/у хрущяла, което вече е сериозна беля. Аз съм с 2ра степен износен хрущял. При 3та се появяват оголени части от костта и т.н. Резултата е адски болки и ходене с бастун, а лечението трансплантация с цел да ходиш горе долу и забравяш спорт и т.н.
Един въпрос към оперираните:
Имате ли/имахте ли подутина на мястото, където е оперирано коляното? Имам предвид малките дупки/разрези?