Дипломна работа - анкета

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
gaert
Автомобил:
Двигател:

Дипломна работа - анкета

Мнениеот gaert » Съб 08 фев 2014 15:21

Здравейте, колеги :)

в момента си пиша дипломната работа във ВИАС и ме нахендриха при един професор (от Виена), който има голям афинитет към правенето на анкети. Та...за да си завърша дипломата работа трябва да направя някаква анкета, ориентирана към определени Авто-Клубове в България. Темата ми я постави той и е за "Методи за повишаване на безопасността по пътищата". Идеята е да се намери, според обикновените хора, кои мерки биха били най-ефективни за подобряване на положението в България.

Та молбата ми към вас е, ако Ви е взможно, да отделите 10-15 минутки за анкетата (30 въпроса е). Трябва само да отговорите на въпросите и после да натиснете "Изпращане", за да мога аз да получа отговорите. После аз трябва да отработя резултатите и да му пратя какво е мнението на хората, за да го сравним с мнението на "експертите".

Предварително благодаря на всички, които са ми отделили от времето си !!! :rolleyes:

Ако Ви представлява интерес мога да постна резултатите от Хонда-форума и БМВ-форума

ЛИНКЧЕ:
https://docs.google.com/forms/d/1gg7_6qR36tB4T55wFq5hHj3urpavt6GUm6HSDU_iqjo/viewform

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Re: Дипломна работа - анкета

Мнениеот Vasseto » Нед 09 фев 2014 0:50

Здравей колега,
Анкетата ти е непълна
Аз не привешавам скороста за движение от мн дълго време и се загледах в нея
Ето и първия въпрос който ме подразни:

1. Превишавате ли ограничението на скоростта при шофиране в населено място (50км/час) ?

a) Да, сравнително често
б) Да, много често
в) Не, много рядко
г) Не, само в извънредни случаи

Няма как да отбележа че не превишавам скороста.

gaert
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gaert » Пон 10 фев 2014 10:37

Ами съжалявам, че съм те подразнил, колега, но идеята в твоя случай е да отговориш с последното :wink
На нас ни се е налагало да ходим спешно до болницата например и това са случаите, в които сме превишавали ограничението(извънредни случай).

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пон 10 фев 2014 19:52

На "вас", може да ви се е налагало да ходите до болница, като нарушавате правилника, но може някой да не го направи дори при такива обстоятелства, как ще го отрази това анкетата? И не само този въпрос е зададена некоректно.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”