Ремонтираш кола пред блока - глоба 1000 лв.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Ремонтираш кола пред блока - глоба 1000 лв.

Мнениеот stefan4o » Сря 12 фев 2014 11:01

Няма смисъл да питам баща си. Не мисля, че точно той е пример за подражание (колкото и грубо да звучи от моята "уста", често го наричам бай Ганьо, когато се държи като такъв :mhihi ). Който си има съвест си я има - аз например не хвърлям хартийки и боклуци извън предвидените за това места - кошчетата, не пуша - съответно и фасове не генерирам. Като цяло гледам да бъда на ниво и да съм удовлетворен от действията си, ако мога така да се изразя. Така де, тия неща не са в зависимост от годините, през които човек е живял или поне не изцяло, въпреки, че в по-старото поколение (това около баща ми и малко по-големите) съм забелязал качества и нрави, които ги няма в сегашните, по-млади от тях хора.
Мисля, че цялата работа цели да накара тия "майстори" дето са в сивия сектор, да преминат там, където им е мястото или да спрат да практикуват тази дейност. Едва ли се има за цел да гонят бай ти Ганя, дето е решил сам да си сменя свещите на тротоара до блока. :th_up

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 12 фев 2014 11:05

Има една тема за B5 със слаби спирачки противниците на този закон да ходят да я прочетат

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 12 фев 2014 17:15

stefan4o написа:Мисля, че цялата работа цели да накара тия "майстори" дето са в сивия сектор, да преминат там, където им е мястото или да спрат да практикуват тази дейност. Едва ли се има за цел да гонят бай ти Ганя, дето е решил сам да си сменя свещите на тротоара до блока. :th_up

И аз така мисля!!!!!

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 12 фев 2014 18:36

Ето това е другия вариант,в движение ремонтираш,без да спираш,та да не е нарушение. Малко бих се озорил да си сменя ангренажния ремък на работещ мотор в движение,но ще свикнем,то с такива управници,имаме ли избор????

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 12 фев 2014 20:50

doaiena написа:
stefan4o написа:Мисля, че цялата работа цели да накара тия "майстори" дето са в сивия сектор, да преминат там, където им е мястото или да спрат да практикуват тази дейност. Едва ли се има за цел да гонят бай ти Ганя, дето е решил сам да си сменя свещите на тротоара до блока. :th_up

И аз така мисля!!!!!

И аз така чух. Вече са тръгнали на хайки по разни сервизчета. Целта е да се лицензираш, няма значение какъв си по образование, вадиш си /пардон плащаш си таксите за/ лиценза, има нещо като изпит пред ... нещо си на майстора, и си легален. Ако си чоплиш по колата пред блока никой няма да се занимава с теб, ама ако чоплиш по чужди коли нон стоп, може и да те навестят. Вадят сервизите от сивия сектор.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”