Къде в София ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Къде в София ?
Здравейте колеги,малкия ми братовчед е на 15 и иска да се научи да кара кола. Къде в София има нещо като полигон,или празно и широко място.Сещам се за паркингите на Била или на Метро,ама искам да няма коли да не стане някоя глупост.Дайте предложения ако обичате,може и да е около София 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде в София ?
Дай ориентир за София?
На 15 май му е доста рано !
Да не четем после хрониките.
-
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: ABS 1994
Една трета от паркинга на МЕтро Люлин е превърнат в полигон.
- Marto_cafeto
- Двигател:
Колега няма значение в коя част на София. Иска да се научи. Лично едно хлапе на 16 пред мене вдигна 110км и ме вози все едно,че ме вози човек с хиляди часове и километри опит зад воланаLILO&STICH написа:Дай ориентир за София?
Последна промяна от Marto_cafeto на Пет 21 мар 2014 21:58, променено общо 1 път.
- Marto_cafeto
- Двигател:
Колега,там няма ли куки ?_B4_ написа:Една трета от паркинга на МЕтро Люлин е превърнат в полигон.
-
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: ABS 1994
Marto_cafeto написа:Колега,там няма ли куки ?_B4_ написа:Една трета от паркинга на МЕтро Люлин е превърнат в полигон.
В самия паркинг няма/поне май не съм виждал/, стоят обикновено след след отбивка за Божурище
По този случаи да се обадя и аз....Съпругата като караше курсовете точно деня преди изпита на градско и аз реших така да си покара колата ни профилактично.Да ама някои тиквеник видял това и сигнализирал във Кат изглежда.Точно на 15мин цъфна патрулка....съпругата зад волана а аз пасажер да давам наставления.
Отне ми 30мин кандърми и разправии....олекнах със 100лв рушвет понеже санкциите са кофти за притежателя на колата а тя нямаше да има право да се явява 2год мисля за книжка.....Та умната със тези игри.....

- Marto_cafeto
- Двигател:
Ама жена ти си взе книжката нали ?? Аз сега се замислих и за друго място и се сетих Мотопистата в Емил Марков. Кално е и е разбито и там доста хора се учат да карат. Друго място е до Малашевци при битака.Вълчан написа:По този случаи да се обадя и аз....Съпругата като караше курсовете точно деня преди изпита на градско и аз реших така да си покара колата ни профилактично.Да ама някои тиквеник видял това и сигнализирал във Кат изглежда.Точно на 15мин цъфна патрулка....съпругата зад волана а аз пасажер да давам наставления.Отне ми 30мин кандърми и разправии....олекнах със 100лв рушвет понеже санкциите са кофти за притежателя на колата а тя нямаше да има право да се явява 2год мисля за книжка.....Та умната със тези игри.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”