Рекламна брошурка, "компютърна", как?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Рекламна брошурка, "компютърна", как?
Значи имам едно питане към по-запознатите, предполагам има и такива, които това им е работата, как да си направя каталог или нещо подобно от 10-12-15 снимки, нещо като брошура, за да мога да го изпращам по емайли на клиенти, без да се налага да прикачам всяка снимка поотделно?Някаква идейка?Сигурно звучи тъпичко, ама така е с непросветените като мен
та, който мисли, че може да помага да пише 
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Re: Рекламна брошурка, "компютърна", как?
smurf написа:Значи имам едно питане към по-запознатите, предполагам има и такива, които това им е работата, как да си направя каталог или нещо подобно от 10-12-15 снимки, нещо като брошура, за да мога да го изпращам по емайли на клиенти, без да се налага да прикачам всяка снимка поотделно?Някаква идейка?Сигурно звучи тъпичко, ама така е с непросветените като мента, който мисли, че може да помага да пише
ами ако знаеш как се работи с Microsoft Power Point ...това е твоята програма...правиш я брошурата като видео,като презентация...човека си я пуска и slide-овете се редуват и така...
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Можеш да си оформиш каталога в някоя програма с която си в час и после да си го направиш на PDF с Adobe Acrobat Proffesional.
По принцип, като инсталираш този Acrobat, тои си слага един виртуален принтер и когато печаташ към него, създава PDF файлове. Това е най-съвместимия вариант и поне ще си сигурен, че хората ще успеят да го видят. Защото примерно ако ми пратиш нещо на PowerPoint, даже няма да си направя труда да си инсталирам viewer-a
По принцип, като инсталираш този Acrobat, тои си слага един виртуален принтер и когато печаташ към него, създава PDF файлове. Това е най-съвместимия вариант и поне ще си сигурен, че хората ще успеят да го видят. Защото примерно ако ми пратиш нещо на PowerPoint, даже няма да си направя труда да си инсталирам viewer-a
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
musura написа:Можеш да си оформиш каталога в някоя програма с която си в час и после да си го направиш на PDF с Adobe Acrobat Proffesional.
е има го и тоя момент...но по принцип на всеки Windows има инсталиран Microsoft Office...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”