Рекламна брошурка, "компютърна", как?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Рекламна брошурка, "компютърна", как?

Мнениеот smurf » Съб 06 яну 2007 16:55

Значи имам едно питане към по-запознатите, предполагам има и такива, които това им е работата, как да си направя каталог или нещо подобно от 10-12-15 снимки, нещо като брошура, за да мога да го изпращам по емайли на клиенти, без да се налага да прикачам всяка снимка поотделно?Някаква идейка?Сигурно звучи тъпичко, ама така е с непросветените като мен :oops: та, който мисли, че може да помага да пише :lol:

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Re: Рекламна брошурка, "компютърна", как?

Мнениеот DrugiaBliznak » Съб 06 яну 2007 16:57

smurf написа:Значи имам едно питане към по-запознатите, предполагам има и такива, които това им е работата, как да си направя каталог или нещо подобно от 10-12-15 снимки, нещо като брошура, за да мога да го изпращам по емайли на клиенти, без да се налага да прикачам всяка снимка поотделно?Някаква идейка?Сигурно звучи тъпичко, ама така е с непросветените като мен :oops: та, който мисли, че може да помага да пише :lol:

ами ако знаеш как се работи с Microsoft Power Point ...това е твоята програма...правиш я брошурата като видео,като презентация...човека си я пуска и slide-овете се редуват и така...

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 06 яну 2007 17:00

не се бях сетил за това....ама и там са ми ограничени познанията, трябва да седна да видя кое, как беше.....

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 06 яну 2007 17:08

Можеш да си оформиш каталога в някоя програма с която си в час и после да си го направиш на PDF с Adobe Acrobat Proffesional.

По принцип, като инсталираш този Acrobat, тои си слага един виртуален принтер и когато печаташ към него, създава PDF файлове. Това е най-съвместимия вариант и поне ще си сигурен, че хората ще успеят да го видят. Защото примерно ако ми пратиш нещо на PowerPoint, даже няма да си направя труда да си инсталирам viewer-a :wink:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 06 яну 2007 17:09

smurf написа:не се бях сетил за това....ама и там са ми ограничени познанията, трябва да седна да видя кое, как беше.....

За около час мъки и ще разбереш всичко което те интересува,не е много сложно, но трябва да се опитва и не забравяй сейф-а!
Успех! 8)

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 06 яну 2007 17:14

мерси за бързите отговори, ще си поиграя, и скоро се надявам да има резултати, ще покажа и на вас, какво е станало.... :oops:

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Съб 06 яну 2007 17:39

musura написа:Можеш да си оформиш каталога в някоя програма с която си в час и после да си го направиш на PDF с Adobe Acrobat Proffesional.

По принцип, като инсталираш този Acrobat, тои си слага един виртуален принтер и когато печаташ към него, създава PDF файлове. Това е най-съвместимия вариант и поне ще си сигурен, че хората ще успеят да го видят. Защото примерно ако ми пратиш нещо на PowerPoint, даже няма да си направя труда да си инсталирам viewer-a :wink:

е има го и тоя момент...но по принцип на всеки Windows има инсталиран Microsoft Office...

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Съб 06 яну 2007 18:01

OpenOffice бих препоръчал ако не разполагаш с офиса....

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 06 яну 2007 18:10

buFka написа:OpenOffice бих препоръчал ако не разполагаш с офиса....

:да: и освен това OpenOffice има автоматичен експорт към PDF :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”