А това си беше култова маратонка ... Ако някой има инфо, от къде еле е възможно да си намеря, най вероятно втора употреба, ще съм много задълженТърся инфо за маратонки LOTTO B1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bonecrusher
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Търся инфо за маратонки LOTTO B1
В нета няма снимка дори....
А това си беше култова маратонка ... Ако някой има инфо, от къде еле е възможно да си намеря, най вероятно втора употреба, ще съм много задължен
А това си беше култова маратонка ... Ако някой има инфо, от къде еле е възможно да си намеря, най вероятно втора употреба, ще съм много задължен- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Търся инфо за маратонки LOTTO B1
Леле човече, КУЛ-ТО-ВИ са В1, разглобяващата се маратонка.
Една несбъдната за мене мечта, продаваха ги само в магазина на Lotto на Витошка и Патриарха и струваха 3 пъти повече от разни Адидаси и Найкове от тогава.
п.п. продължавам да търся из нета, за сега нищо не намирам
Една несбъдната за мене мечта, продаваха ги само в магазина на Lotto на Витошка и Патриарха и струваха 3 пъти повече от разни Адидаси и Найкове от тогава.
п.п. продължавам да търся из нета, за сега нищо не намирам
- bonecrusher
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам и от двата вида, бяло-сини с връзки, и черно жълти с лепенките, но каучука им се разпадна, направо стана на парчета и само чорапите са здрави.... 

И аз ги издирвам тези маратонки :( и за мен са НЕсбъдната мечта.Някой ако има инфо как е точния модел защото според мен б1 не е модела. Не може да няма една снимка в нета.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”