Някой ти е паркирал на мястото(пред блока)?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Някой ти е паркирал на мястото(пред блока)?
Хахахаха... неговото дърво и неговото парко място...

- V.Petrow
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AHF 1999
Винаги ми е било напрегнато, когато ходя някъде на гости, случайно да не спра на някой такъв Господин на мястото.
Каквото и да умува ще си заваря колата със следи от ключ или спукана гума... Стегнете се,че западнахме много...
Каквото и да умува ще си заваря колата със следи от ключ или спукана гума... Стегнете се,че западнахме много...
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
И аз съм свикнал да си паркирам на едно и също място пред блока, и на мен ми става кофти, когато някой друг е спрял на това място, но не е мое и освен да се ядосвам безсмислено, няма друг вариант.
Но да се твърди, че едно паркомясто е нечие, само защото въпросният е посял дърво там, е меко казано тъпо.
Но да се твърди, че едно паркомясто е нечие, само защото въпросният е посял дърво там, е меко казано тъпо.
Що не изкорениш дървото и като спреш някаде да си го пускаш през шибидаха?Така сянката ще е винаги в-у твоята кола независимо каде паркираш 
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Dushan написа:Благодаря на всички писали в темата. Благодаря ви толкова много, защото осъзнах че вече като ходя на гости при приятел, няма нужда да спирам на някое кално или слънчево място. Няма нужда да гледам да е настрана и да личи че е неизползвано.
Ще си паркирам като туз, без да ме притеснява че някой може да има история като моята...
Шегувам се.Аз си имам човешки принципи. Но пак ви благодаря, че за пореден път ми припомнихте в какво овцевъдно общество живея. Такова че тези които мислят и правят неща за другите, ги набутвате в кучи гъз. Точно както на последните избори.
Ура, ура, ура...
Ти сериозно имаш доста изкривени представи за живота. С какъв акъл си вярваш, че някой ще те подкрепи в тази безумица? Прегледай се.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
народе?!?!?!?
не мога да повярвам докъде сме стигнали
не оскотяване, а пълна деградация на обществото
и да не му сипвате повече на момчето, тъй като е ясно накъде отидохме, ще заключа
не мога да повярвам докъде сме стигнали
не оскотяване, а пълна деградация на обществото
и да не му сипвате повече на момчето, тъй като е ясно накъде отидохме, ще заключа
Върни се в “ОФФ-Топик - други”