Както и започнах своят преден отговор, отдавна се отдалечих от тази сфера. Дъртия и вавилона много добре ги познавам, но отдавна не съм бил в контакт с тях. Относно САБ, дали е бил някога сила - ами да беше. Когато ние имахме 7000 потребителя те имаха по 1000-2000 и точно тогава ни писна от масовката и въпросите под всеки торент за събси, затова и разчистихме, сложихме лимит на 3000 потребителя, поставихме инвайт-онли регистрация и няколко месеца по-късно бопаджиите ни погнаха и решихме да закрием тракера. По това време в Арената имаше само един сериозен ъплоудер и той беше на заплата. А Замундата сваляха от нас и качваха при тях. Точно тези миррори и масовката ни подтикна да лимитираме регистрациите при нас. Защото както споменах по-горе, нашият екип беше изцяло с хора още от фрии-сървърите, когато теглихме един филм от мулето по 2-3 седмици с дайъл-ъп интернет. И ние правихме всичко за благото на другите, а не искахме да правим бизнес. Та общо взето прав си, не сме им били конкуренция, защото нямаше как да ни настигнат ако искахме да се занимаваме с това и да правим пари от това. Смятам и сам ще се досетиш, че заедно със сайта ни за субтитри, кого биха предпочели потребителите. Да не говорим че и настанаха времена, в които всеки може да отвори чуждестранен тракер и да си изтегли филм за минути благодарение на бързият ни интернет, което обезмисляше и нашият труд. Вече я нямаше тръпката да чакаш месеци, седмици, след това дни, след това часове да дръпнеш един филм от вън. Както и да е. За САБ отдавна приключи историята.
Щом твърдиш че е съсъздател, би ли ми отговорил на въпроса защо съдят Мартин Павлов и админа му Димитър Цанков, а Христо не фигурира никъде? Дали не е защото някой му е спасил задните части? И за благодарност той отмъква домейна... Това, че е бил част от екипа, работил е по сайта, за което е получавал и заплата, не мисля че му дава право да си присвоява домейни. Като е толкова кадърен, да си беше вдигнал свой тракер и да го беше развил, ама така е много по-лесно да се вземе на готово.
ПП. Относно падането на ранга в Алекса, ако не си забелязал .СЕ се дели вече на няколко домейна - зелка и пръц засега. Може би това падане е със цел...
Цирк (преврат) в Zamunda?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Цирк (преврат) в Zamunda?!
Брейк е привлечен като свидетел по делото за което говориш още тогава.
Познавам ги лично и тримата. Помня добре кога отидоха качулките в стария офис на Мартин и имам ясни спомени как се разви обвинението тогава срещу тях. Повярвай ми, Брейк е бил с тях още от нулата. Това разбира се не е от значение и аз по никакъв начин не оправдавам постъпката му, но също така по никакъв начин не мога и да го обвиня. Вероятно е имал своите причини да го направи. Този Христо обаче, който аз познавах никога не би постъпил по подобен начин без да е крайно провокиран. Не знам какво се е случило м/у тях и вероятно ние простосмъртните никога няма да разберем. Аз от години не съм с тяхната компания, а и не горя да съм :)
САБ-а беше страхотен тракер. Дидо акцентираше върху качеството и отбраната аудитория. И като потребител и като фен на торентите и тн. не мога да не съжалявам за това, че вече го няма.
Познавам ги лично и тримата. Помня добре кога отидоха качулките в стария офис на Мартин и имам ясни спомени как се разви обвинението тогава срещу тях. Повярвай ми, Брейк е бил с тях още от нулата. Това разбира се не е от значение и аз по никакъв начин не оправдавам постъпката му, но също така по никакъв начин не мога и да го обвиня. Вероятно е имал своите причини да го направи. Този Христо обаче, който аз познавах никога не би постъпил по подобен начин без да е крайно провокиран. Не знам какво се е случило м/у тях и вероятно ние простосмъртните никога няма да разберем. Аз от години не съм с тяхната компания, а и не горя да съм :)
САБ-а беше страхотен тракер. Дидо акцентираше върху качеството и отбраната аудитория. И като потребител и като фен на торентите и тн. не мога да не съжалявам за това, че вече го няма.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Реквием за саб.бз доживях да прочета 2014 във фаувеклуб.бг...
Eваси майтапа!
Кийп дъ фейт!
Eваси майтапа!

Кийп дъ фейт!

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Обаче на мен тъкмо ми стана интересна дискусията, обожавам да чета такива работи
Някой да има проблеми с влизането в Замунда.нет?
Почва да зарержда уж, изведнъж минава през бяла страница "форбиден нещо си", и после презарежда от ония рекламните страници все едно страницата не съществува. Странното е, че през телефона я зарежда!
Почва да зарержда уж, изведнъж минава през бяла страница "форбиден нещо си", и после презарежда от ония рекламните страници все едно страницата не съществува. Странното е, че през телефона я зарежда!
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Явно са ти сложили бан на ИП-то. През телефона влизаш, защото ИП-то е друго 

- ангелчо77
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: RP 1990
К.Одаджийски написа:Обаче на мен тъкмо ми стана интересна дискусията, обожавам да чета такива работи
На мен също ми стана много интересно.

Между другото,да попитам,ползвам и se. и net. с различни никове от моя компютър,което ще рече от едно ip.Ще имам ли проблем за това?Може да ви се вижда тъпо това,което написах,не ги разбирам много тези работи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”