Някога преди много луни гледах филм на касетка от видеотеката :)
С 2 думи за какво се разказва отрязват ръцете на един (май свиреше на пияно)и на него му е криво и тн. Един Жичкаджия създава ръце, които могат да свират на синтезатор, като им се зареди мелодия и тн. И въпросния човек нахлузва един робо костюм и става нещо като daft punk визия и накрая всички са доволни.
От години се чудя как се казва тоя филм от 80 - 90 може би???
Издирвам един филм
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
Re: Издирвам един филм
Приятно гледане 20 години по-късно! Как ли ще ти се стори днес? :)
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Никога не съм го гледал, бих казал че е от 86-та ако не пишеше изрично че е от 96-та. Ако някой е останал с хубави спомени от тоя филм да не си го пуска пак 

- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за филма ще го пусна задължително да го гледам толкова одавна го търся :)
- 420
- R.I.P. High Roller
И аз не го бях гледал, но приех предизвикателството да видя бива ли ме още с чичо гугел. Досега ми се е налагало да търся три филма - Космическа одисея 2001, Кин-Дза-Дза и третият, за "Пищялка-глупавялка, аз не зная що е татка", който обаче едва ли ще намеря. Подобен пример мога да дам и с песни...
Като знам колко години ми отне да открия моите филми, как да не помогна? :) Пък и филмчето е отличен представител на жанра си. Наистина, 86-та много повече му подхожда, но беше забавен и разтоварващ.
Като знам колко години ми отне да открия моите филми, как да не помогна? :) Пък и филмчето е отличен представител на жанра си. Наистина, 86-та много повече му подхожда, но беше забавен и разтоварващ.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Аз пък като бях малък някъде 92-93-та е било и нали тогава беше модерно да се вземат филми от видеотеката и попаднах на един много интересен филм.Разправяше се за една група приятели 2 момчета и 2 момичета и едното момче си беше взел чисто ново БМВ-Е30 мисля,че беше.Та излязоха те с новата кола на пътешествие някъде и взеха да го карат да настъпи газта.И така ги спря едно измислено ченге и ги накара да карат след него.После ги заведе в някакво аво-гробище с едни изроди дето ги затвориха някъде,а на БМВ-то му отрязаха покрива и вратите.После тия 4-мата едвам се измъкнаха и караха колата без покрив и врати
Е тоя филм ако го намерите
Предполагам е сниман 88-90г.Беше дублиран само с мъжки монотонен глас,което беше нормално за онова време

Предполагам е сниман 88-90г.Беше дублиран само с мъжки монотонен глас,което беше нормално за онова време

- 420
- R.I.P. High Roller
О маняки тубеки, набуката баката! (Превод: монотонният дублаж беше задължителен:))
"Само неприятности" е доста известен филм. Изобщо, ако си падаш по идиотски комедии, виж всички филми с Чеви Чейс! :)
"Само неприятности" е доста известен филм. Изобщо, ако си падаш по идиотски комедии, виж всички филми с Чеви Чейс! :)
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Човече ти си по-добър и от детектив
Наистина това е филма,само дето БМВ-то не е било Е-30

Наистина това е филма,само дето БМВ-то не е било Е-30

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Xaxaxax бе така като сме почнали....
Много бегли спомени имам за 1 филм, който само 1 път съм гледал като бях малък. Разправяше се за 1 който задига скъпи коли и може би няколко пъти задигна от 1 и същи човек ли, какво беше станало и накрая този богаташ му заложи капан и се сещам конкретно за Порше 911 от 80-те (може би сиво или жълто) и като влезе в него и затвори вратата и се заключи и нямаше начин да си отвори... мисля че по-нататък и някаква гонка имаше...
Спомените са ми много бегли от този филм, но все мине не мине се сещам за него. Като период пак му давам края на 80-те, началото на 90-те
П.П Аз сам се обслужих след толкова време
Като търси на анг. човек и може да е доста конкретен за това което търси и шанса е че и някой друг го е търсил, защото търсих конкретно "a movie about a guy stealing cars and gets locked in a porsche"
Нито актьорите са известни, нито продуцентското студио е известно - Captured (забележете 98-ма година, но поршето от 80-те и като цяло обстановката ме подлъга отново за периода). Надали пак ще го гледам отново, то дори в Youtube няма нищо за него а от някакъв друг сайт видях трейлър.
http://www.videodetective.com/movies/captured/394386

Спомените са ми много бегли от този филм, но все мине не мине се сещам за него. Като период пак му давам края на 80-те, началото на 90-те
П.П Аз сам се обслужих след толкова време

Нито актьорите са известни, нито продуцентското студио е известно - Captured (забележете 98-ма година, но поршето от 80-те и като цяло обстановката ме подлъга отново за периода). Надали пак ще го гледам отново, то дори в Youtube няма нищо за него а от някакъв друг сайт видях трейлър.
http://www.videodetective.com/movies/captured/394386
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Много филми гледате...
- 420
- R.I.P. High Roller
Извинявай, спираме веднага.
- S.Stefanov
- Автомобил:
- Двигател:
Та като сте почнали, тоя филм го търся от много време разказва се за 7 момчета 2-ма мисля от тях стават полицай, а другите пропадат/френски или италиански филм/.За тяхното детство и след това за юнушеските години.
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
А ако сте фенове от 80те е почти 100% една анимация японска и в нея се обясняваше нещо, че новият голф GTI (3ka) щял да участва в състезание и съм гледал клипа в youtube. Но никаква идея как се казва :(
Върни се в “ОФФ-Топик - други”