Ползвате ли handsfree
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
За дълъг път ползвам едно по-голямо хендс фри. Донесоха ми го от вън - включва се в запалката и има една щипка, оято се поставя върху телефона и когато звънне телефона само натискам зелен аслушалка и готово....
Иначе в града винаги си го държа на стойка, гледам да но го забравям обаче защото ведьж го бях оставил за 3 часа сам....
Иначе в града винаги си го държа на стойка, гледам да но го забравям обаче защото ведьж го бях оставил за 3 часа сам....
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не вдигам просто, ако не чакам важно обаждане и тогава гледам да спра, иначе имам едно в колата си стои почти ново
а и това е вярно с или без пак имаш бяло петно, и караш механично
П.С. пинци, кво ти требе, имам едно от старата ми нокия 6210....и ако си с нокия може и да стане включва се с плосэк жак май
а и това е вярно с или без пак имаш бяло петно, и караш механично
П.С. пинци, кво ти требе, имам едно от старата ми нокия 6210....и ако си с нокия може и да стане включва се с плосэк жак май
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Pichaga написа:Red_Jetta написа:3. рядко се набивам делничен ден по центъра, а за кварталите и извън града не ми трябва.
офф на офф-а ама не можах да се сдържа-щастливец, знаеш ли колко нервни клетки пестиш по тоя начин
офф на офф-а на офф-а

абе верно е, ама човек не бива да са ядосва много, щото иначе трябва да се надбягва с маршрутките

Върни се в “ОФФ-Топик - други”