Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)
Освен да има спреи със миризма на разгонена кучка.....тогава няма да го хапят ами ще го.... 

Петър Петров
Аз ти показвам на къде отива Държавата ни и каква Анархия е станало, а ти ме пращаш да се прегледам ???!!!
Браво бе ! Евала !
На тебе пише ли ти в здравният картон че си психически здрав ????
На тоя препарат точно това пише. Ти да не очакваш да излъчва някакви отблъскващи феромони ?
Гледам на Агресия те избива, което не е добре като твоя изява в темата. Така усещам я вътре в теб !
Стига с тези анализи и диагностики отправени към мен.
Ако на някой му пише че е Психически здрав в здравният му картона доживот нека да го видиме и ние.
Аз ти показвам на къде отива Държавата ни и каква Анархия е станало, а ти ме пращаш да се прегледам ???!!!
Браво бе ! Евала !

На тебе пише ли ти в здравният картон че си психически здрав ????

На тоя препарат точно това пише. Ти да не очакваш да излъчва някакви отблъскващи феромони ?
Гледам на Агресия те избива, което не е добре като твоя изява в темата. Така усещам я вътре в теб !
Стига с тези анализи и диагностики отправени към мен.
Ако на някой му пише че е Психически здрав в здравният му картона доживот нека да го видиме и ние.
Последна промяна от kossis на Пон 30 юни 2014 8:46, променено общо 1 път.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Не съм чел темата признавам, НО имах честта ГЛУТНИЦА ОТ 14 КУЧЕТА(толкова преброих) да ми се нахвърлят на колата.....
Карам си аз и гледам някакви петна на пътя отдалече ама доста. Намалям и те пичовете си спят на улицата(за кучета говоря
), след бурите явно са решили, че там е супер кеф. Минавам ги бавно лека полека и по едно време като почне да ЛАЕ едно, и се нахвърлиха на колата натиснах леко газта. И чувам как удрят в броните и хапят !!!!!!!!!!!!
..........въобще не ме интересуват привържениците на кучета какво мислят в момента, НО настъпих газта додолу. И каквото хванаха гумите докато въртяха го премазах. Ако искате вярвайте след като измих колата от кръвта на задна лява гума има следи от зъби !!!!!!!
Предполагам бяха полудели, защото имаше цяла ИМПЕРИЯ от новородени !!!!!!!!!!
Защо обаче бяха на пътя, не знам........
P.S Радвам се, че нямам големи щети по-колата, и че не срещнах КАТ преди да измия колата, че не знам дали щяха ми повярват че съм премазал с предните гуми помияри.

Карам си аз и гледам някакви петна на пътя отдалече ама доста. Намалям и те пичовете си спят на улицата(за кучета говоря

..........въобще не ме интересуват привържениците на кучета какво мислят в момента, НО настъпих газта додолу. И каквото хванаха гумите докато въртяха го премазах. Ако искате вярвайте след като измих колата от кръвта на задна лява гума има следи от зъби !!!!!!!
Предполагам бяха полудели, защото имаше цяла ИМПЕРИЯ от новородени !!!!!!!!!!
Защо обаче бяха на пътя, не знам........

P.S Радвам се, че нямам големи щети по-колата, и че не срещнах КАТ преди да измия колата, че не знам дали щяха ми повярват че съм премазал с предните гуми помияри.

Здраво хапят гадовете. В казармата ме е хапало следово куче, не съм с някакви дебели ръце, кучешите му зъби минаха напред на китката. И като ме стисна с предкътниците, само дето не се напиках. Един стар войник го беше хапало същото куче, през часовника(метален) си събрало зъбите, пак на китката. Това дето ме хапа, беше най-големият помияр в поделението, мършаво и на всеки въртеше опашка. Друго едно имаше, добродушно, веселяк, като захапа един новобранец, разпра му бедрото така, че го шиха с губерката. Най-добре да не си им на пътя, но ако се озъбят, озъбваш се и ти, иначе няма спасение. Шега няма с кучетата когато тръгнат да хапят. Това е животно, не е човек, нямаш гаранция за съвест, разсъдък и т.н. Не че при човека има 100%, но винаги има шанс, тук няма. И аз като колегата по-горе, случи ли ми се това, газя наред, хич не ми пука.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”