Помощ за покупка на част от Франция

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Помощ за покупка на част от Франция

Мнениеот Aprilia » Пон 23 юни 2014 19:22

Здравейте колеги, имам спешна нужда от колега във Франция. Става въпрос за ето тази част http://www.leboncoin.fr/equipement_moto/672906970.htm?ca=21_s
единственото място на което я намерих 2ра ръка в ЦЕЛИЯ СВЯТ е точно тази обява от Франция. Свързах се с човека (много трудно защото не говори друг език освен френски, а аз говоря 3 други, но не и френски :banghead ) и категорично отказа да ми я изпрати от Франция до Италия. Молбата ми е ако има колега живеещ във Франция и готов да се нагърби със задачата да се свърже с продавача, който да му изпрати частта и той после да я препрати на мен, да ми пише. Плащам си за услугата !!!!
Човекът живее в Nevers
https://www.google.com/maps/place/%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80/@46.9852265,3.1597714,14z/data=!4m2!3m1!1s0x47f04f5e20402f61:0x58f94858a803848

мисля че са около 150км югоизток от Париж. Ако има някой колега, живеещ наблизо още по-добре да се вземе на ръка, но даже и да го изпрати, мисля че от Франция до Франция няма да има проблем, просто явно не е изпращал в чужбина и го е страх.
То с толкова измамници напоследък го разбирам човека.

п.с писал съм на никс( ники) който е в Париж, но гледам че много време не е влизал във форумите, та не знам кога ще види съобщението та да ми отговори, а ме е страх човека да не продаде частта.
Моля дори някой ако има идея как стане цялата работа да сподели, фирма която пазарува от Франция или нещо такова, също върши работа.

Благодаря на всички предварително :bowdown

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ за покупка на част от Франция

Мнениеот pakumba » Пон 23 юни 2014 21:59

има една фирма- francetobg, уж са нещо като Габко, обаче моето мнение за тях е супер негативно, може все пак да имаш късмет и да ти свършат работа де.Не пречи да пробваш.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 23 юни 2014 22:31

Защо е негативно колега ?
Гледам и други фирми 2 има, обаче проблема е че те осигуряват само склад, покупката трябва да я направя аз, а тоз френския катил сигурно няма пейпал и става задънена улица с плащането. И тези куриери са ми един от крайните варианти
Държа да подчертая че ако някой се наеме със задачата, няма да дава пари от него за покупката, ще обесня всичко на ЛС> :th_up

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пон 23 юни 2014 23:33

Четох много неща за тях, нередовни курсове, бавят с месеци, губят се пратки, не ми отговарят на съобщенията във ФЦБ и т.н. Не успях да си взема каквото исках с тях, нещо имах проблем и с регистрацията им нещо, не помня конкретно какво. Несериозни с 1 дума. Съжалявам, повече не мога да помогна.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 23 юни 2014 23:35

Мерси колега, поне ме насочи за тези фирми, поне е някакъв вариант макари краен. Благодаря ти все пак :th_up

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пет 01 авг 2014 15:57

Колега, пиши на лично, ако не си решил проблема все още.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”