фирма за външна изолация?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joni_111
- Автомобил: Vw PasSat
- Двигател: Diesel 1994
- Контакти:
Re: фирма за външна изолация?
Него приемайте като рекламация (умре циганката къде ме фалеше):Д баща ми е спец по тези части шпалкловки,изолаций,гипс картон и т.н за повече информации най добре си говорете с него естествено за колеги от форумчето ще има отстъпки 0894205150 Венко или по скайпа ми. 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
joni_111 написа:Него приемайте като рекламация (умре циганката къде ме фалеше):Д баща ми е спец по тези части шпалкловки,изолаций,гипс картон и т.н за повече информации най добре си говорете с него естествено за колеги от форумчето ще има отстъпки 0894205150 Венко или по скайпа ми.
Аз го приемам като абсолютна рекламация

Бобка, каква изолация си избрал, че имаме едни партньори и можем да вземем на добри цени

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Тъй като и на мен ми се налага да правя външна изолация на балкон искам да благодаря на колегата calm за разясненията по процеса и материалите, които е направил. Наистина полезно за хора, които са боси в областта
Също искам да питам при положение, че балкона е зидан с газобетон и има вътрешна изолация Fibran, проблем ли е поставянето на външна изолация и ако се постави дали ще трябва да махам вътрешната за да диша стената или няма ядове с двете изолации ?
Очаквам да ми препоръчате фирма в София която се справя качествено с работата ? Става въпрос за балкон на 6ти етаж което предполагам изключва вижки и скелета.

Също искам да питам при положение, че балкона е зидан с газобетон и има вътрешна изолация Fibran, проблем ли е поставянето на външна изолация и ако се постави дали ще трябва да махам вътрешната за да диша стената или няма ядове с двете изолации ?
Очаквам да ми препоръчате фирма в София която се справя качествено с работата ? Става въпрос за балкон на 6ти етаж което предполагам изключва вижки и скелета.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”