фирма за външна изолация?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
joni_111
Автомобил: Vw PasSat
Двигател: Diesel 1994
Контакти:

Re: фирма за външна изолация?

Мнениеот joni_111 » Пет 15 фев 2013 20:23

Него приемайте като рекламация (умре циганката къде ме фалеше):Д баща ми е спец по тези части шпалкловки,изолаций,гипс картон и т.н за повече информации най добре си говорете с него естествено за колеги от форумчето ще има отстъпки 0894205150 Венко или по скайпа ми. :love.vwclub

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 16 фев 2013 4:57

joni_111 написа:Него приемайте като рекламация (умре циганката къде ме фалеше):Д баща ми е спец по тези части шпалкловки,изолаций,гипс картон и т.н за повече информации най добре си говорете с него естествено за колеги от форумчето ще има отстъпки 0894205150 Венко или по скайпа ми. :love.vwclub

Аз го приемам като абсолютна рекламация :eek :a040 :a040 :a040
Бобка, каква изолация си избрал, че имаме едни партньори и можем да вземем на добри цени :mhihi

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 23 авг 2014 13:01

Тъй като и на мен ми се налага да правя външна изолация на балкон искам да благодаря на колегата calm за разясненията по процеса и материалите, които е направил. Наистина полезно за хора, които са боси в областта :th_up
Също искам да питам при положение, че балкона е зидан с газобетон и има вътрешна изолация Fibran, проблем ли е поставянето на външна изолация и ако се постави дали ще трябва да махам вътрешната за да диша стената или няма ядове с двете изолации ?
Очаквам да ми препоръчате фирма в София която се справя качествено с работата ? Става въпрос за балкон на 6ти етаж което предполагам изключва вижки и скелета.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”