Здравейте !!!
Дойде време да направим едно изолация на апартамента и един малък навес. Интересувам се дали някой колега от Пловдив който да познава алпинист работещ качествено.
Благодаря предварително !!!
Алпинист - Пловдив ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Алпинист - Пловдив !!!
Има си тема - търся предлагам работа ... и защо пишете с по 3 !!! ???
Re: Алпинист - Пловдив ?
russonera написа:Здравейте !!!
Дойде време да направим едно изолация на апартамента и един малък навес. Интересувам се дали някой колега от Пловдив който да познава алпинист работещ качествено.
Благодаря предварително !!!
Обади се на 0988867378 , Ангел се казва(адаш ми е), но сега знам ,че е доста натоварен преди зимата.
Цените му са нито ниски нито високи, но работи качествено надявам се да се разберете!
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Просто навик.
А колкото до темата с професията на колегите, мисълта ми не беше да е някой от форума.
Интересувам се просто ако някой колега е правил скоро ремонтче и е останал доволен от майстора или просто има познати които се занимават с това. :)
А колкото до темата с професията на колегите, мисълта ми не беше да е някой от форума.
Интересувам се просто ако някой колега е правил скоро ремонтче и е останал доволен от майстора или просто има познати които се занимават с това. :)
russonera написа:Просто навик.
Обади се на адаша, ако има време ще ти свърши работа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”