Проповед от бивш служител на хранителна фирма

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 17 яну 2007 0:27

[quote="musura"][/quote]
Ми виж след като не си употребявал как може да вземеш компетентно мнение по въпроса? :shock
Значи пак сам се изказа, че не си в час с нещата и пак спориме за нещо което ти е непонятно от няколко години както казваш. :arrow: По-добре като не знаеш си трай отколкото да пишеме глупости само. :wink:
Пък това ти изказване за PR и Маркетинг айде нема нужда ... Все пак никой не ти плаща да им правиш реклама, което пък е 3-тото понятие ... Далече от горните две... :wink: Пък и двете понятия са съвсем отделни неща... :lol:

Последна промяна от black` на Сря 17 яну 2007 0:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 17 яну 2007 0:27

Huizel написа:Ти на процент ли си ? mhihi

Не, още съм на джойнт mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 17 яну 2007 0:32

blacki написа:...

Добре бе Blacki, къде се намърда пък ти между шамарите? Хайде да те подхвана теб тогава - я кажи ти къде написа нещо по темата?

Прочете ли моите постове? Май не, защиото ако го беше направил, щеше да разбереш, че въпрсното писмо от работник от кенар е СТАРО, също така, щеше да разбереш, че съм ял всякакви салати! И освен салати ям и всичко останало, което се продава по магазините и пазарите на страната, а и извън нея. Ям по много и от всичко и смея да твърдя, че имам добър вкус за храни и напитки (особенно червени вина), та личното ми мнение е, че кенар са по-добри салати от денито! И това, което го написах е моя спам-отговор на твоя спам-отговор! А всичко, което се опитвам да кажа с последните си десет (10) поста е, че просто НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ПЛЮЕ ПО НЯКОГО БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 17 яну 2007 0:34

musura написа: не съм употребявал тяхна продукция от години, но са поне с едни гърди пред Денито.
:wink:
Оставям те да си мислиш и спирам до тук. :wink:
А за моите доказателства ти казах. Ако искаш пробвай и пиши пак. Но не очаквам релна преценка от тебе точно вече. :wink: :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 17 яну 2007 0:42

blacki написа:не очаквам релна преценка от тебе точно вече. :wink: :)

:stumm

Говоря за салати и всъщност, аз немога да имам реална преценка за моя вкус. Всъщност ти знаеш по-добре от мен, кое и как ми харесва.

Съжалявам мамо, объЛкал съм се, незнаех, че тЛябва да хаЛесвам повече пЛодуктите на Денито. Няма повече да пЛавя така, обеШТавам! Салатите КенаЛ са пълно ако, мамо! Ще получа ли нагЛадка?

blacki написа:Оставям те да си мислиш и спирам до тук

Неее, само това НЕ! Мислех да си лягам да спя, не искам да мисля! Хайде остави ме да си лягам, а? Става ли?

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 17 яну 2007 0:49

musura написа:
Ям по много и от всичко и смея да твърдя, че имам добър вкус за храни и напитки (особенно червени вина), та личното ми мнение е, че кенар са по-добри салати от денито!

musura написа: Говоря за салати и всъщност, аз немога да имам реална преценка за моя вкус.

:shock :shock :shock :gruebel mhihi mhihi
ае лека 8)

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Сря 17 яну 2007 0:51

ама стига сте спорили за глупости! :motz: :lock:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 17 яну 2007 1:03

Мисли си каквото искаш. Но от няколкото реда написани от собственика - който между другото е някакъв арабин, който ми говори за българска кухня и незнам ти още какво "българско". Някакви традиции и тн. :shock
База Петърч се грижи за осигуряване на качествени суровини, отговарящи на високите стандарти на Кенар
само като видях това и започнах да се чудя какъв е тоя стандарт "Кенар", щото нали се правиш на голям европеец. Айде намери ми в Европа стандарт "Кенар" тогава. :wink: :lol: :lol: :lol:
Дано по скоро махнат турските партии, че виж какво правят с хората. :shock
Днес моят бизнес не само наследи, но и обогати традициите на рода ни.

Ако и те се смяташ към "рода" това вече е друга тема. :wink: :lol:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 17 яну 2007 1:12

изпрегна темата. ключа я веке! :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”