курс по немски език къде ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
курс по немски език къде ?
здравейте решил съм да запиша курсове по немски език начално ниво,въпроса е къде ? за сега вариантите на,които съм се спрял са Алианс и Престиж,бях се насочил към Гьоте институт,но познати не са доволни,очаквам вашите мнения
Re: курс по немски език къде ?
tdi fen написа:Гьоте институт,но познати не са доволни

Сега сериозно. Не знам колко са на брой тези твои познати, но аз мога да ти посоча минимум една дузина колеги, приятели и познати, които са ходили в Гьоте и нямат забележки. Тва, ако искаш наистина да го научиш немския. Ако не ти се дават пари, искаш нещо встъпателно да заучиш и нататък сам да се учиш(книги, видеа и т.н.) всяка езикова школа ще ти свърши работа.
Един колега казваше "Както при колите - делят се на два вида - Мерцедес и всички останали, същото е и с школите - делят се на два вида - Гьоте и всички останали"

- V.Petrow
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AHF 1999
Имам много познати, които ходят в Престиж и да много доволни. 

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Аз съм го учил в училище и после изкарах един опреснителен курс в Кабината. Преподаваше германец и като цяло съм доволен. Нямах възможнот да посещавам занятия и затова предпочетох този вид обучение. Нямам мнение за Гьоте, но мои познати са доволни. За разлика от мен обаче те си изкарват парите с този език, а аз го карах за кеф.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”