По повод това ,че не сме работели достатъчно...
http://www.webcafe.bg/id_399212901_Bulgaria_ot_edin_ispanski_bar_
Billa се оттегля от България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Billa се оттегля от България
така и така забихме през това ...
аз пък не мисля, че сме мързеливи, или поне не сме най-мързеливите ... напротив, при равни други условия мисля, че бихме дали измерими резултати. По чужбина дори циганите работят ... Проблемът ни е в средата, в условията в които сме поставени и живеем. Ако един средностатистически европеец има да мисли за 2 неща днес (семейство и работа) и всичко друго му е уредено, ние се разконцентрираме от 100 други неща, за които никой не е помислил или не е взел мерки (като започнеш от кофти инфраструктура, бюрокрация, тегава администрация, кофти политици, корупция, кофти съдебна система и тн). Та заради тези условия нашето общество е изградено от тарикати и балъци. Едните гледат да прецакат системата, другите са прецакани от нея.
аз пък не мисля, че сме мързеливи, или поне не сме най-мързеливите ... напротив, при равни други условия мисля, че бихме дали измерими резултати. По чужбина дори циганите работят ... Проблемът ни е в средата, в условията в които сме поставени и живеем. Ако един средностатистически европеец има да мисли за 2 неща днес (семейство и работа) и всичко друго му е уредено, ние се разконцентрираме от 100 други неща, за които никой не е помислил или не е взел мерки (като започнеш от кофти инфраструктура, бюрокрация, тегава администрация, кофти политици, корупция, кофти съдебна система и тн). Та заради тези условия нашето общество е изградено от тарикати и балъци. Едните гледат да прецакат системата, другите са прецакани от нея.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
group® написа:п.с. моля ако някой реши да ме оборва да не ми цитира колко сме били трудолюбиви, когато сме в чужбина и ни плащат добре, защото съм бил достатъчно 'навън' и съм ни гледал сеира. Това просто доказва, че сме едни сребролюбци, които могат да се напънат за да си купят айфончи или БМВци и нищо повече. Никога няма да се напънем обаче, за да си оправим собствената кочина - България!
VWGT написа: По чужбина дори циганите работят ...
Освен горното ще ти кажа, че ми е писнало от хора, които правят/не правят някакви неща, защо нямало пари

Те и циганите раждат по 20 деца щот нямало пари и искат държавни помощи.
Те и крадат, защото нямало пари!
Убиват, защото няма пари!
Е къде му е края?
Щот нямаш пари и всичко може?
Може да не работиш?
Може да не си плащаш техническия, данъка, гражданската?
Да не си купуваш гуми и поддържаш колата?
Е не!
Майната ти!
Оправяй се!
Аз не съм по-различен, ама спазвам правилата!
Затова ще ти кажа, че няма по-голям циганин от теб!
Няма по-голям циганин от българина!
Не са ни проблема циганите!
Тъпи расисти...
Последна промяна от hooligans на Сря 08 апр 2015 0:04, променено общо 1 път.
Причина: Спазвай и тукашните правила!
Причина: Спазвай и тукашните правила!
Споко бре, Групчо.... ще ти излязат хемороиди от толкоз напъване. " Няма по циганин от българина" казваш.... а дали положението в държавата няма да е различно , ако обратното също беше вярно ДА НЯМА ПО БЪЛГАРИН ОТ, ЦИГАНИНА.
Billa се оттегля....... същото отдавна важи и за темата
ЛЕКА НОЩ
Billa се оттегля....... същото отдавна важи и за темата

ЛЕКА НОЩ
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
group® написа:!
...Няма по-голям циганин от българина!...
Не си баш прав, циганина е мангал, това е нещо много различно нещо

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пук съм сигурен, че на моя тати пи.ката е по-голяма от на който и да е германец.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Била остава в България:
http://www.economic.bg/bg/news/5/billa-tvardo-ostava-v-balgariya.html
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0_59/BILLA-%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B0-%D1%87%D0%B5-%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_488227.html
http://www.economic.bg/bg/news/5/billa-tvardo-ostava-v-balgariya.html
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0_59/BILLA-%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B0-%D1%87%D0%B5-%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_488227.html
Върни се в “ОФФ-Топик - други”