Просто тая джаджа е за дребни площи или детайли. Стени и тавани с това твърдо "НЕ!" Отзиви за PAINT ZOOM ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Отзиви за PAINT ZOOM ?
Преди две седмици ми се наложи да го изпробвам. Е вЕрвайте ми, ако се наложи да боядисате една стена ще ви окапят ръцете...
Просто тая джаджа е за дребни площи или детайли. Стени и тавани с това твърдо "НЕ!" 
Просто тая джаджа е за дребни площи или детайли. Стени и тавани с това твърдо "НЕ!" -
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също съм на мнение, че тая гад не става за работа, ноооо много добра работа ми свърши при боядисването на орнаментите в ъглите между стените и тавана. При мене са едни такива на ромбчета ама много нагъсто. С четката успях за десет минути едва десет сантиметра да намажа, ама онова пръска и по дупчици и стана много по-лесно иначе за стени е бавно...
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
За да не се налага да цитирам всички недоволни ще напиша следното:
За последните 3 седмици съм боядисал кухня, коридор и баня с латекс ( в банята- санитарен). При последното боядисване пръсках и тавана. Стана ИДЕАЛНО! Хубаво е да се чете и упътването където е описано точно с какъв вискозитет трябва да е боята и е приложен уред за проверката му. Ако всичко се изпълнява както трябва резултата е доста добър.
П.П.Има още нещо - в повечето случаи първия опит не е успешен! Както при почти всяко нещо.
П.П2.Има още една особеност - трябва да можете да си връзвате поне връзките на обувките сами ако се заемате да работите с машинката!
За последните 3 седмици съм боядисал кухня, коридор и баня с латекс ( в банята- санитарен). При последното боядисване пръсках и тавана. Стана ИДЕАЛНО! Хубаво е да се чете и упътването където е описано точно с какъв вискозитет трябва да е боята и е приложен уред за проверката му. Ако всичко се изпълнява както трябва резултата е доста добър.
П.П.Има още нещо - в повечето случаи първия опит не е успешен! Както при почти всяко нещо.
П.П2.Има още една особеност - трябва да можете да си връзвате поне връзките на обувките сами ако се заемате да работите с машинката!
- mayma
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW Lupo 3L
- Двигател: ANY
много съм доволен боядисах 130 кв с него
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ибаси яката машинка. За нула време оправи цялата стая. Зора е да уцелиш консистенцията. После всичко върви по ноти
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
предстои ми боядисване с латекс и автоемайл на апартамент ,стълбище и част от къща... а бе бая довар - смятам да пропусна валяка и да си взема някаква машинка до 100лв
гледам райдерите и съм се спрял на няколко модела - моля за мнение
RD-SGC03
RD-SGC02
RD-SGC01
гледам райдерите и съм се спрял на няколко модела - моля за мнение
RD-SGC03
RD-SGC02
RD-SGC01
Върни се в “ОФФ-Топик - други”