Интересен опит в магазин Мото Мега
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Интересен опит в магазин Мото Мега
Без да ме познават и без да съм сериозен клиент, продавача/собственик?/ в Мото Мега вместо да ми набута нов акумулатор, ми тества моя, посъветва ме, даде ми зарядно за акумулатор и гедоре за свещи да си свърша работа. Продаде ми е свещ, намали от цената на етикета, но нямаше да ми върне и ми я даде с отложено плащане. Всичко това на доверие. Евала, хвала и чудесно, че има такива хора все още. Затова е и тази похвала пред строя. Моля модераторите да считат поста ми за чиста реклама на посочения магазин, но с нетърговска цел ;)и да не затриват поста ми. Да поощряваме човеците, че малко останаха.
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Интересен опит в магазин Мото Мега
Така е. За София моточасти от тях. Винаги са коректни и най-добрите в бранша с моторите. Магазина е на ниво и цените са перфектни. А за обслужването да не говориме, защото няма друго такова място, където така да ти обърнат внимание и да ти разяснат кое, как и защо. И да кажа ,че сервиза за ремонт на "мотори и скутери" на КОЖОДЕРИТЕ отзад не е свързан с тях по никакъв начин !

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Изключително доволен, първо посещение, даже и отстъпка ми направиха, обслужването е отлично.
Спечелиха ме като клиент.

- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Супер са :)) коректни, винаги ми правят отстъпки 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”