Правосъдната ни система

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Правосъдната ни система

Мнениеот 777 » Сря 02 сеп 2015 12:17

Ако е Голф, Ауди, Пасат - има известно основание за притеснение. Но доста пъти като ме спират за проверка чувам да диктуват номера по радиостанцията - явно правят сверка с данните в КАТ. Нищо не пречи отсреща да им казват името на собственика и ако на изгубения талон пише друго име...

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Чет 03 сеп 2015 11:41

Моя малкия талон наистина е изгубен, по-точно думнаха ми го с документите миналата година :)
Карам си с големия, иначе трябва да пререгистрирам 25 годишна кола, или да ходя на 200 км за нов малък талон, а по лична карта вече не съм там :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 04 сеп 2015 20:00

Въпросът беше за правосъдната ни система.
И отговорът е много прост, но и същевременно доста бързо темата може да отиде в политическа насока.
Докато не се направи истинска реформа в правораздавателната, правосъдна, съдебна или както искате я наричайте система, ще са възможни всякакви странни неща. Не е нормално да трябва някой да ядоса някого (случаят Яро), за да го арестуват по два-три пъти поред. Което пък и дори може да не е съвсем правилно от законова гледна точка.
Та - докато не се оправят нещата с избиране и назначаване на магистратите, контрола вътре и зависимостите, ще си задаваме все повече въпроси, чиито отговори ще ни се струват все по-странни.

Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Мнениеот betaserk » Пет 04 сеп 2015 20:28

Правосъдната ни система е супер корумпирана, преди няколко години се сдърпахме с един пикльо и стигнахме до съд, аз съм обвинителят а не ми дават да кажа и дума, разпитваха само свидетеля, а виновника си влезе и запона да лъже лъже лъже като дърт циганин, като какъвто и приличаше, естественно бяха подкупили съдииката и тя прие всичко за вярно и се оказах аз виновния. От тогава съм си обещал на себе си да съм много кротък и да не се занимавам с никой, защото най -накрая аз ще излезна виновен пак. Тези съдии трябва да ги хващат с някакви скалъпени неща като "господари на ефира" и трябва да се промени закона, едно време като искаха да вземат готова конституция не го направиха за да има работа на тези в парламента, да може да си пълнят гушите, майната им, то всяко нещо рано или късно се връща.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”