Психо тест

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Re: Психо тест

Мнениеот gergeto » Чет 24 сеп 2015 19:32

Sashko_Trg написа:Ако не го мина от 1-я път ще го мина за втори, те защото тестовете се провеждат събота и неделя и тая ми вика ела по-добре в неделя сутринта, че е по-спокойно и си за 1-ви път :eek ааа викам добре ще я видим тая работа, искам ми 60 лева за цялата процедура !

Ако така се става ''професионалист''в днешно време ,дано не те срещам по пътя си ,особенно зимно време като си ''натоварен'' :bowdown
Те затова хората са го измислили това ''психо'',за да ти проверят нервите и потенциала да запазиш самообладание за да излезеш от ситуация с максимално правилно решение от твоя страна.
Дали си струва с/у 60,80,800 и т.н.лв.да заложиш живот дори и твоя или най-малкото да предизвикаш щети за хиляди лв.,просто защото към днешна дата си решил да вземеш ''C''категория на ''ВСЯКА ЦЕНА'' :question

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 24 сеп 2015 22:19

Спокойно, той другият колега ще им даде отговорите, защото така ще "минат" системата и бай Ганьо тарикатът ще е доволен...

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пет 25 сеп 2015 6:31

дърт милиционер написа: Направили са я тази простотия за да се изхранват мизерните психолози...........

Това, което ти наричаш "простотия" спасява човешки животи, а "мизерните" психолози не се изхранват само от това за разлика от "душевно мизерните" хорица, решили да хадхитрят една или друга система, както и така за спорта да плюят и да се оплакват от държава, институции и т.н.

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 25 сеп 2015 8:16

C-to ми трябва само като кетап, няма да карам изобщо камиион, ще кандидадствам в пожарната, и ми трябва категория, ама ще го взема де ще ходя !?

Newcastle United
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Newcastle United » Пет 25 сеп 2015 23:22

gergeto написа:Карах ''C'' около 1991-92г.,ако още я има, машинката е шибана,щото трябва да си със ''слонски'' нерви.:th_up

Зависи от човека и ежедневието му !
На мен ми е супер елементарно и даже ми е странно, какъв и е замисъла :)

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Съб 26 сеп 2015 0:21

Преди 10 години и аз минавах психо тест. Посока квартал левски в София. ДАИ. Тогава а и сега бях млад и глупав. Инспекторът ме тества на машината и ми даде явни знаци, че може да ме пусне на по-бърза или по-бавна скоротст ако си платя. Аз обаче бях стресиран и не разбрах веднага и ме скъсаха. 5 години по-късно в една поликлиника в Сухата река, минах всички тестове от психото. Така, че изводът е поискай и ще ти се даде ;-) (тъжно е не е смешно)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 26 сеп 2015 0:42

kossel написа:тъжно е не е смешно

:th_up

Върни се в “ОФФ-Топик - други”