много важно е да е environment safe :)
при тези животинските (и специално тоя) така и не можах да намеря инфо дали имат същия ефект и върху хора. Те са доста по-силни от човешките, но дали и нас ни удрят така както биха повлияли на мечка, щото все пак мечката има много по-чувсвителен нос, носна лигавица и тн.
От друга страна, този е аерозолен спрей. Мечката няма навика да изчака докато аерозола се разсее и тогава да атакува. Т.е. при нея всичко попада където трябва веднага. Докато "пикливите" спрейове нанасят слой върху лицето. Така дори и да не попаднат веднага в очи и лигавица, след няколко секунди и това става (стига да си оцелил лицето де). Все пак ако ще нападаш най-малкото трябва да дишаш и виждаш нещо.
Но разбира се няма нищо по-добро от бокса за самозащита. Той веднага ти дава +20% стамина, +50% броня и живот.
Трагедията във Враца-какво става с нас?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Трагедията във Враца-какво става с нас?

Доста се отклонихте от темата.
- Rat Fink
- Автомобил:
- Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI
Значи сега чакаме решението на съда с присъди за хулиганство и лека телесна повреда или изобщо без повреда, братята са хулигани, но не убийци, а всички медии тръбящи убийци са за пред съда.
Имам спрей на Ruger за защита от мечки и диви животни, голям флакон - пръскал съм агресивен помияр, който реши да напада моето куче: действа много добре - първо струята е широка и пръска на няколко метра мощно, милото кученце започна да квичи и да се мята и избяга бързо. На някаква пиперна основа е и мисля, че на човек също ще му разкаже играта.
Имам спрей на Ruger за защита от мечки и диви животни, голям флакон - пръскал съм агресивен помияр, който реши да напада моето куче: действа много добре - първо струята е широка и пръска на няколко метра мощно, милото кученце започна да квичи и да се мята и избяга бързо. На някаква пиперна основа е и мисля, че на човек също ще му разкаже играта.

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Газов пищов е по-добре от спрея.Едно струята е по-далекобойна,има ударна вълна,огън,шум и прочие,според муницията.За да работиш с бокс,то определено трябва да знаеш да се биеш,да удряш...и определено последствията биха били по-фатални.
Що се отнася до записите,то в нашата родина те не са доказателство в съда.Затова и си вързаха гащите следствените органи,че записите им трябвали само да броят нанесените удари...
Що се отнася до записите,то в нашата родина те не са доказателство в съда.Затова и си вързаха гащите следствените органи,че записите им трябвали само да броят нанесените удари...
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
Изкарай на някой газов, че да измъкне боен и... Не знам за какво ще го съдят после.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Достатъчно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”