Дрехи за подаряване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Дрехи за подаряване
Здравейте! Почина роднина и останаха костюми и връхни дрехи мъжки. Знаете ли социално заведение около Пловдив или в самия Пловдив, което би приело всичко като подарък. Звъннах на две места, отказаха. Може би дом за психично болни, приют или нещо от рода. Не са за хвърляне, а трябва да ги разкарам. Благодарен за всяка помощ!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Дрехи за подаряване
Това ще ти свърши работа.
http://www.manager.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8 ... 1%82%D0%B0
http://www.manager.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8 ... 1%82%D0%B0
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Благодаря! Аз планирах да ги доставя директно на нуждащите се. Живея в Балчик и нямам възможност тези костюми и палта да ги пакетирам поотделно,нямам време, но ще се обърна директно към Червения кръст и може би ще мога да ги доставя директно. Така ще си спестят разопакетоването за хигиенизация. Ч„Много благодаря за идеята!
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Тук в Кърджали постоянно носим дрехи с майка ми( тя е учителка и постоянно и дават дрехи за даряване)- за деца предимно - нови почти, изпрани в къщи, в една църква- на отец Боян Саръев. Той оттам ги праща където трябва. Той знае за разлика от мен къде се нуждаят от тези дрехи.Явно ги праща по домовете.
Пп. моя костюм от бала дето беше през 2001ва и струваше над 500лв, го дадох на отец Саръев в Кърджали. После съвсем случайно видях, че на бал през 2009та го носи момче от дома за сираци в Кърджали- много добре му стоеше.... познах го по едно лееекичко петно от цигара на яката дето аз само знаех къде е
. Стана ми много топло на душата, че тая дреха е отишла където трябва. Евала на тоя човек- Саръев 
Пп. моя костюм от бала дето беше през 2001ва и струваше над 500лв, го дадох на отец Саръев в Кърджали. После съвсем случайно видях, че на бал през 2009та го носи момче от дома за сираци в Кърджали- много добре му стоеше.... познах го по едно лееекичко петно от цигара на яката дето аз само знаех къде е

- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
polovera_9n3 написа:Боян Саръев

Върни се в “ОФФ-Топик - други”