Мнение за квартал "Левски Г" в София.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Мнение за квартал "Левски Г" в София.
Абе що ли почвам да си мисля,че темата е чисто и просто пусната за реклама на въпросния апартамент ....
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
А бе и аз това се чудя. Автора е убеден в перфектната си инвестиция и въобще не изглжеда като да сондира мнения. Повече държи на собственото си.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
За Левски-Г забравих да споделя, че зимата е по-задимено и мъгливо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво да сондирам, темата е за квартала като цяло, а не дали съм луд да дам 850€/кв и че обзавеждането е 5€. Понеже гледам си доста скептичен към мен и избора ми, други ден специално ще ти снимам предварителния договор и ще ти докажа че е никаква реклама;) Ти ако би правил реклама така съжалявам но няма да стигнеш далеч, има си други начини. Общо взето биите ключ на темата, дойдох за мнение - получих нападки че съм луд, че правя реклами и т.н. Айде със здраве!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Абе тва обзавеждане за 5К много го споменаваш... ама хич не е раклама.. то ти и вече си я направи де. Що искаш ключ, а не да се изтрие ?!... Няма нужда да ми отговаряш....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Щото модератора ще я остави с цел ако някой друг търси информация за квартала не е трудно да се сетиш (или е?). Ако желае да я трие грам не ме бърка :)
tdi fen написа: отоплението е най-добре да е локално парно и топла вода на газ има вече доста газифицирани сгради или тец
Колега, отоплението и топлата вода на газ е подходящо за индивидуално ползване, а не за общи начинания, като локално отопление и топла вода. Имам страхотен пример в нова луксозна сграда на долната улица какви неща се случват и как батки с прескъпи автомобили "забравят" да плащат.

ТЕЦ и газ на едно и също място НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА защото няма да го разрешат съответните умници и регулаторни органи.
Относно квартала Левски Г "дъртият милиционер" ти е казал точно това, което и аз щях да ти кажа.

Още навремето го заселиха с измет и лумпенизиран псевдопролетариат дошъл да бачка в Кремиковци заради едното софийско жителство. Точно това обяснява бумът на наркоманщината там в първите години на демокрацията.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
expressinglol написа:Какво да сондирам, темата е за квартала като цяло, а не дали съм луд да дам 850€/кв и че обзавеждането е 5€. Понеже гледам си доста скептичен към мен и избора ми, други ден специално ще ти снимам предварителния договор и ще ти докажа че е никаква реклама;) Ти ако би правил реклама така съжалявам но няма да стигнеш далеч, има си други начини. Общо взето биите ключ на темата, дойдох за мнение - получих нападки че съм луд, че правя реклами и т.н. Айде със здраве!
Значи имаш предварителен договор и искаш съвет за квартала? Това е точно като да е бременна жена ти и да се чудиш достатъчно голям ли си да станеш баща

п.п. Тук теми не се трият, за да могат и други потребители да не се притесняват и ако имат 80к да не търсят само там, има и други квартали

expressinglol написа: и че обзавеждането е 5€. k
когато е пазарувано ново, това обзавеждане може и 20к да е струвало (за 8к кухнята най-малкото трябва да е с гранитен плот, а ако е цена без труда, както викаш баща й правел кухни ...), но в момента цената му е друга. Това се опитвам да ти кажа, и ако не ми вярваш може да преровиш продавалника, за да се ориентираш. А ако имаш усет за цветове и вътрешен дизайн, ще го направиш лудница да изглежда като за 50к. И това ти го казвам, просто за да си го имаш предвид при калкулирането на крайната цена, смисъл да си го отбиеш от цената, а не да ти го продават като екстра.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
850 ойро/кв.м, Левски Г, преходен, чиста площ около 65-70кв./м (зависи от общите части) и т.н и т.н.
Има защо да те мислят за луд... В Младост квадрата е около 700-800 а е къде къде по-хубав квартал.
Стана ми интересно за образованието и детската градина за детенцето ти, ти не търсиш ли най-добрата детска градина и най-доброто училище или да има, пък каквото такова?
ПП: Още като пусна темата ми замириса на брокерска игра, писах, но си го затрих за да видя как ще продължи темата...
Успех!
Има защо да те мислят за луд... В Младост квадрата е около 700-800 а е къде къде по-хубав квартал.
Стана ми интересно за образованието и детската градина за детенцето ти, ти не търсиш ли най-добрата детска градина и най-доброто училище или да има, пък каквото такова?
ПП: Още като пусна темата ми замириса на брокерска игра, писах, но си го затрих за да видя как ще продължи темата...
Успех!
-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
В Левски мен лично ме подтиска много атмосферата. Хем неживея далече, в Сухата река съм, и за мен разликата е огромна. Другото е, че масово новото строителсто, квадратите на хартия нямат нищо общо с тези ако хванеш ролетката и го измериш. И тук неговорим за дежурните 10 квадрата общи части. Масово апартаменти по 75-80 квадрата, реално не излизат и 50. И аз бях пред такива дилеми, и реших, че нямам желание да ме лъжат в очите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: RE: Re: Мнение за квартал "Левски Г" в София.
hooligans написа:850 ойро/кв.м, Левски Г, преходен, чиста площ около 65-70кв./м (зависи от общите части) и т.н и т.н.
Успех!
700-800e/кв ама двустаен, ако е триестаен ще е стара сграда и ще е дупка коя иска ремонт. Ако е ново строителство ще е на замаска и шпакловка и ще иде на пари далеч повече от тези които имам. За тез пари толкова, няма как да ме убедиш че за тези пари мога да си взема обзаведен и ново строителство в Лозенец, Оборище, Младост и т.н. докато не видя с очите си въпросното жилище. Някъде трябва да се направи компромис, това е.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Темата е пусната от DenisIvanov, който специално се регистрира във форума, за да зададе този щукотлив въпрос...
След това някак си от негово име започва да пише expressinglol.
Проверяваме IP адресите на "двамата" и се оказва, че е един и същ. И тъй като тук мултиакаунтингът е забранен, expressinglol получава БАН.
А темата придобива една такава иконка:

След това някак си от негово име започва да пише expressinglol.
Проверяваме IP адресите на "двамата" и се оказва, че е един и същ. И тъй като тук мултиакаунтингът е забранен, expressinglol получава БАН.

А темата придобива една такава иконка:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”