Мнение за квартал "Левски Г" в София.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
DaGa
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за квартал "Левски Г" в София.

Мнениеот DaGa » Пон 06 юни 2016 19:23

Абе що ли почвам да си мисля,че темата е чисто и просто пусната за реклама на въпросния апартамент ....

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 06 юни 2016 19:37

А бе и аз това се чудя. Автора е убеден в перфектната си инвестиция и въобще не изглжеда като да сондира мнения. Повече държи на собственото си.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пон 06 юни 2016 19:47

За Левски-Г забравих да споделя, че зимата е по-задимено и мъгливо.

DaGa
Автомобил:
Двигател:

Re: RE: Re: Мнение за квартал

Мнениеот DaGa » Пон 06 юни 2016 19:51

Мдам и това е така. И климите се мъчат като паднат мъглите...

expressinglol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот expressinglol » Пон 06 юни 2016 20:38

Какво да сондирам, темата е за квартала като цяло, а не дали съм луд да дам 850€/кв и че обзавеждането е 5€. Понеже гледам си доста скептичен към мен и избора ми, други ден специално ще ти снимам предварителния договор и ще ти докажа че е никаква реклама;) Ти ако би правил реклама така съжалявам но няма да стигнеш далеч, има си други начини. Общо взето биите ключ на темата, дойдох за мнение - получих нападки че съм луд, че правя реклами и т.н. Айде със здраве!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

DaGa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaGa » Пон 06 юни 2016 22:29

Абе тва обзавеждане за 5К много го споменаваш... ама хич не е раклама.. то ти и вече си я направи де. Що искаш ключ, а не да се изтрие ?!... Няма нужда да ми отговаряш....

expressinglol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот expressinglol » Пон 06 юни 2016 22:44

Щото модератора ще я остави с цел ако някой друг търси информация за квартала не е трудно да се сетиш (или е?). Ако желае да я трие грам не ме бърка :)

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 06 юни 2016 23:40

tdi fen написа: отоплението е най-добре да е локално парно и топла вода на газ има вече доста газифицирани сгради или тец

Колега, отоплението и топлата вода на газ е подходящо за индивидуално ползване, а не за общи начинания, като локално отопление и топла вода. Имам страхотен пример в нова луксозна сграда на долната улица какви неща се случват и как батки с прескъпи автомобили "забравят" да плащат. :c020
ТЕЦ и газ на едно и също място НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА защото няма да го разрешат съответните умници и регулаторни органи.
Относно квартала Левски Г "дъртият милиционер" ти е казал точно това, което и аз щях да ти кажа. :beer
Още навремето го заселиха с измет и лумпенизиран псевдопролетариат дошъл да бачка в Кремиковци заради едното софийско жителство. Точно това обяснява бумът на наркоманщината там в първите години на демокрацията.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Вто 07 юни 2016 8:17

expressinglol написа:Какво да сондирам, темата е за квартала като цяло, а не дали съм луд да дам 850€/кв и че обзавеждането е 5€. Понеже гледам си доста скептичен към мен и избора ми, други ден специално ще ти снимам предварителния договор и ще ти докажа че е никаква реклама;) Ти ако би правил реклама така съжалявам но няма да стигнеш далеч, има си други начини. Общо взето биите ключ на темата, дойдох за мнение - получих нападки че съм луд, че правя реклами и т.н. Айде със здраве!

Значи имаш предварителен договор и искаш съвет за квартала? Това е точно като да е бременна жена ти и да се чудиш достатъчно голям ли си да станеш баща :rolleyes

п.п. Тук теми не се трият, за да могат и други потребители да не се притесняват и ако имат 80к да не търсят само там, има и други квартали :mhihi

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 07 юни 2016 9:13

expressinglol написа: и че обзавеждането е 5€. k

когато е пазарувано ново, това обзавеждане може и 20к да е струвало (за 8к кухнята най-малкото трябва да е с гранитен плот, а ако е цена без труда, както викаш баща й правел кухни ...), но в момента цената му е друга. Това се опитвам да ти кажа, и ако не ми вярваш може да преровиш продавалника, за да се ориентираш. А ако имаш усет за цветове и вътрешен дизайн, ще го направиш лудница да изглежда като за 50к. И това ти го казвам, просто за да си го имаш предвид при калкулирането на крайната цена, смисъл да си го отбиеш от цената, а не да ти го продават като екстра.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 08 юни 2016 0:18

850 ойро/кв.м, Левски Г, преходен, чиста площ около 65-70кв./м (зависи от общите части) и т.н и т.н.
Има защо да те мислят за луд... В Младост квадрата е около 700-800 а е къде къде по-хубав квартал.
Стана ми интересно за образованието и детската градина за детенцето ти, ти не търсиш ли най-добрата детска градина и най-доброто училище или да има, пък каквото такова?

ПП: Още като пусна темата ми замириса на брокерска игра, писах, но си го затрих за да видя как ще продължи темата...
Успех!

gugun4u
Автомобил: VW Golf 5
Двигател: 1.9 TDI 2007

Мнениеот gugun4u » Сря 08 юни 2016 0:49

В Левски мен лично ме подтиска много атмосферата. Хем неживея далече, в Сухата река съм, и за мен разликата е огромна. Другото е, че масово новото строителсто, квадратите на хартия нямат нищо общо с тези ако хванеш ролетката и го измериш. И тук неговорим за дежурните 10 квадрата общи части. Масово апартаменти по 75-80 квадрата, реално не излизат и 50. И аз бях пред такива дилеми, и реших, че нямам желание да ме лъжат в очите.

expressinglol
Автомобил:
Двигател:

Re: RE: Re: Мнение за квартал "Левски Г" в София.

Мнениеот expressinglol » Сря 08 юни 2016 7:54

hooligans написа:850 ойро/кв.м, Левски Г, преходен, чиста площ около 65-70кв./м (зависи от общите части) и т.н и т.н.
Има защо да те мислят за луд... В Младост квадрата е около 700-800 а е къде къде по-хубав квартал.
Стана ми интересно за образованието и детската градина за детенцето ти, ти не търсиш ли най-добрата детска градина и най-доброто училище или да има, пък каквото такова?

ПП: Още като пусна темата ми замириса на брокерска игра, писах, но си го затрих за да видя как ще продължи темата...
Успех!

700-800e/кв ама двустаен, ако е триестаен ще е стара сграда и ще е дупка коя иска ремонт. Ако е ново строителство ще е на замаска и шпакловка и ще иде на пари далеч повече от тези които имам. За тез пари толкова, няма как да ме убедиш че за тези пари мога да си взема обзаведен и ново строителство в Лозенец, Оборище, Младост и т.н. докато не видя с очите си въпросното жилище. Някъде трябва да се направи компромис, това е.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 08 юни 2016 7:58

Темата е пусната от DenisIvanov, който специално се регистрира във форума, за да зададе този щукотлив въпрос... :a076

След това някак си от негово име започва да пише expressinglol.

Проверяваме IP адресите на "двамата" и се оказва, че е един и същ. И тъй като тук мултиакаунтингът е забранен, expressinglol получава БАН. :censored2

А темата придобива една такава иконка: :lock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”