muns61 написа:Тази тема е достойна за милиционера...
betaserk написа:Колеги, много лошо си ударих крака, от 1 метър някъде ми падна едно стъкло голямо горе-долу 50х50 санта, доста дебело, уцели ме точно на сгъвката на 4-5 санта от пръстите, не се счупи стъклото, просто ме удари и ми направи една дълбока рана колкото половината на 1 стотинка. Целия ми крак е подут, кокалчетата ми не се виждат даже, ходих още като се ударих на бърза помощ, поляха го с кислородна вода и после с йод и го превързаха, започна да се подува и отидох пак на следващия ден, биха ми за тетанус и ми предписаха доксициклин и пак с кислородна вода и йод, снощи докато се къпах с найлон на крака се намокри и си го превързах сам, днес като махнах бинтовете цялата ми кожа е станала като мехур от йода. Утре ще отивам на един познат доктор да го види, първия ден пулсираше и без да ме е срам да си призная, плаках от болка, взех течен аналгин и не ме боли вече толкова много, но е много подут и има гной на дупката която стана от удара. Аз ще отивам утре сутрин, но все пак ако може да ме успокойте с нещо ще съм ви благодарен. Нали не може да стане нещо по лошо, мърдам си пръстите с малко болка, но мърдат, скъсани сухожилия няма, уж! Случвало ли ви се е такова нещо и как се оправихте.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта