ebay.com
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Добра е идеята да ги коментираме за да се знае кой кво е препатил.Щото всички четеме кво означава ама обявите са на един такъв език
А термините на защите са на един "адвокатски език".Тва дето го продава за ново не е ПейПал
Утре ще трябва да играя за един от двата дебитомера/изтича срока/ и се двуомя за кой.
Първия уже купен нов ма стоял в шкафа и затва го продава за дефектен
Съжалявал за качеството на снимките,ма не можел да госнима/не се разбира изобщо ли не го е снимал и е сложил друга снимка,или не можел да снима качествено/
Втория го написал нов ма една снимка негова не е пуснал,никво описание и няма пей пал

Първия уже купен нов ма стоял в шкафа и затва го продава за дефектен

Втория го написал нов ма една снимка негова не е пуснал,никво описание и няма пей пал

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Добра е идеята да ги коментираме за да се знае кой кво е препатил.Щото всички четеме кво означава ама обявите са на един такъв езикА термините на защите са на един "адвокатски език".Тва дето го продава за ново не е ПейПал
Утре ще трябва да играя за един от двата дебитомера/изтича срока/ и се двуомя за кой.
Първия уже купен нов ма стоял в шкафа и затва го продава за дефектенСъжалявал за качеството на снимките,ма не можел да госнима/не се разбира изобщо ли не го е снимал и е сложил друга снимка,или не можел да снима качествено/
Мой съвет - за ни един! Купувай нов с гаранция!!! Може пак по ибей, ма не си слагай таралеж у гащите...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Ми новия гаранцията как да му я търса в ГерманияТука първо ,че е скъп и второ по българските гаранции съм ходил няколко пъти и от тогава спрях да имам интерес към квато и да е електроника
Освен това цените са такива ,че си заслужава човек да рискува
Ако се стигне до там ше ти съдействам. Защо обаче те съветвам да не си слагаш таралеж в гащите с тея резервни части....ами защото си земах моторче за празен ход, ужким почти ново. Сложих го....колата върви, ама се ебава чат пат на ниски обороти. Смених го със старото и имам по малко проблеми...платих за тва моторче 27 Евро, сега тряя да си купя още едно и ако то е пак за толко пари минавам на около 110 лева всичко. А я си представи, че и то е преебано нещо!? А ново струва 130. Извода - само ядове с тея резервни части на старо! Преди време зех дъно с процесор, оказа се че само процесора бачка...абе последните ми покупки бяха пълен провал. Иначе преди тва не съм имал проблеми абсолютно никви...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа::? Ух адски ме разколеба щото и на мен са ми минали същите мисли през глават и тоя дето е "нов" ма нищо не пише хич май няма да се занимавам щото вече е сатнал 25-30 еуро.Другия още стой на 1 евро и мисля че си струва да рискувам 10ина/има пей пал и 100 процента рейтинг/,ако ли не новичък за 100.
ПейПал-а те грее, само ако плащаш чрез пейпал

Върни се в “ОФФ-Топик - други”