След като разгледах сайта на Vogel се занесох веднага до Технополис, където срещу 159 кинта ме направиха щастлив собственик на това чудо:

Искам да кажа, че няма голяма разлика, дали ще го купите от вносителя или от Технополис.
И така, след отварянето на капака ви трябват 5 минути за да си внушите, че може и да успеете да качнете това нещо на стената:

Немците, естествено, са сложили детайлни указания и шаблон, който се изрязва и по него се дупчи стената - добре е да гледате а не да правите всичко възможно и ако не стане да четете мануела

Все едно, на следващите снимки, виждате внушителните болтове от комплекта - явно е, че могат да позадържат към стената не само LCD, но и макет на Айфеловата кула в пълен размер:

Аз им добавих още 3...ей така за разкош

След това вече беше лесно - викнах комшията и след малко се получи окончателният резултат:

Изчаках половин месец за да видя дали телевизора ще падне в лек облак от счупени тухли и когато това (за моя радост) не се случи, реших да пусна темата

А ето го и ТВ-то в цялото му великолепие:lol:

Всички, които решат да си коват такова чудо за стената могат да разчитат на опита ми, естествено срещу наличие на ракия, салата и добро настроение