Греда!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Греда!!!

Мнениеот bomini » Пон 19 фев 2007 23:50

Вчера за пръв път реших да кажа не на пиратските филми :lol: Та купих си DVD-та с филмите "Особености на националния лов" и "Особености на националния риболов" - много яки филми. Днес реших да пусна дисковете и... Греда!!!

Изображение
Изображение

На пръв поглед DVD-то си изглеждаше, като всяко нормално DVD :lol:, но - подводен камък... Не щеш ли DVD-то се оказа - нормално, но аудио CD. И на всичкото отгоре не с филма, който беше и на обложката и на картинката на самия диск, а с... уроци по испански :lol: :shock

Изображение

Е как човек да се навие да даде пари 2-ри път за филм, като в мрежата мога да си го намеря без да ме очаква баница с късмети...

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Пон 19 фев 2007 23:52

Рекламация направи ли :lol: Чудно ми е какви физиономии ще направят като разберат че продават уроци по испански :lol:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 19 фев 2007 23:54

И аз си ги взех, но явно съм уцелил бонус щото каквото е на обложката това е и на диска. :wink: :wink:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 20 фев 2007 10:13

Е к'во пък. Уроците сигурно струват повече от филмите, така че се радвай.... 8)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 20 фев 2007 10:17

Една питанка - от къде купи дисковете, касова бележка издадоха ли ти (фактура нещо)?

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Вто 20 фев 2007 10:27

От Метро ги взех, някакви промоционални. Има фактура, ще пробвам тия дни да го сменя :D

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 20 фев 2007 10:28

обади се на господарите mhihi
това ако не ти го сменят разбира се

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 20 фев 2007 10:41

bomini написа:От Метро ги взех, някакви промоционални. Има фактура, ще пробвам тия дни да го сменя :D

Задължително, като отидеш и се поразбучиш веднага ще ти обърнат внимание. Не обичат скандали, аз веднъж ги направих луди за една топка, дето и бяха сменили цената без да я обяват, и ми я продадоха на старата цена... :wink:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 20 фев 2007 10:57

dobrinb написа:
bomini написа:От Метро ги взех, някакви промоционални. Има фактура, ще пробвам тия дни да го сменя :D

Задължително, като отидеш и се поразбучиш веднага ще ти обърнат внимание. Не обичат скандали, аз веднъж ги направих луди за една топка, дето и бяха сменили цената без да я обяват, и ми я продадоха на старата цена... :wink:

МЕТРО са келеши, купувам апарат за кръвно налягане, питам колко години е гаранцията - оная ми вика "повече от една". Аз съответно "кво значи това". Продавачката "ми че най-малко една година има гаранция". Аз съответно почвам да се нервирам "Е това е разтегливо понятие, значи ли че имам 10 години гаранция, кажете ми точно колко е". Продавачката имаше наглостта да ми каже "ми идете и питайте в офиса". Е тогава вече побеснях и на малко по висок тон и казах "Защо аз да ходя, вие работите тука и вие сте продавачка - разучете и ми кажете. Оная ми вика "Ми аз немога да се обадя". Аз (ма вече побеснял) "Е аз ли да мога?"...и тая почна да звъни и накрая се оказа, че е с 3 години гаранция.

А аз и в БИЛА скандал съм вдигал, написали ми промоция на омекотител за дрехи, а ми го продават на непромоционална цена. Били направили грешка в брошурата и плакатите...не че бяха много 30 стотинки, ама се заядох :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”