...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
arseslav написа:полото вози малко дървено-ходих на тестдрайв-ако шкодата е комби -взимай.поддръжката е по-скъпа обаче, твърдят запознати.сеата изобщо не го коментирам по обясними причини - зимай логан по-добре
Тва последното за Логан-а ме хвърли в тъча-темата е коментирана нееднократно.Основния недостатък за мен-дад дадеш пари за такава грозна кола само за тва че пръв ще тръцнеш отгоре е простотия.За тва ,че Шкодата излиза по-скъпо също твърдиш обратно на всички теми в форума.Иначе ако още някой пусне снимка на Полото ще се влюбя.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:43, променено общо 1 път.
- handsome
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам не лоши впечатления от Фабия.
В офиса имаме такива 1.9 SDI мога да кажа, че освен нормалното обслужване за 3 години нищо друго не е пипнато по колите.
минусът е обслужването в сервиза на ЕураТек и това че ако пътуваш извън градско направо те хваща клаустрофобията.
Така че още един глас за Фабия.
В офиса имаме такива 1.9 SDI мога да кажа, че освен нормалното обслужване за 3 години нищо друго не е пипнато по колите.
минусът е обслужването в сервиза на ЕураТек и това че ако пътуваш извън градско направо те хваща клаустрофобията.
Така че още един глас за Фабия.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”