И аз направих сефтето.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 22 фев 2007 16:08

teo_ss написа:Е то се случва, ама до колкото разброх на тоя бакшиш му се случва за четвърти път

Е тогава заслужава бой и *****!!!

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Чет 22 фев 2007 18:09

мен като ме тресна един бакшиш (не ме видя че съм спрял ама в случая му повярвах защото и аз за малко да спра в едно ауди заради една атракция на пътя) разбрах че му беше трето ПТП за месеца а той дори не беше преполовен :shock В крайна сметка ми дадоха 9*лв. за спукана и ожулена задна броня крива основа на бронята и и ламарината беше влязла навътре. На толова оцениха ремонта в Булстрад по гражданската на бакшиша. Та до ден днешен още карам с разкривена задница :evil:

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Чет 22 фев 2007 18:40

Е то на тия поло-та на бакшиши им върви,преди като взех мойто още беше с цоловите номера, и съм си го спрял пред бачкане на втория ден и един жълтурко му отнесе вратата, ама и избягал след това. Та добре че колеги му записали номера, и ченгетата се оказаха печени намериха го и му четоха закона бая време и накрая казаха ако ти плати на ръка зимай и бегай че от застраховка никак няма да си доволен. Та си плати всичко на куп и отгоре остана.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 22 фев 2007 18:43

Jogo_1 написа:Е то на тия поло-та на бакшиши им върви,преди като взех мойто още беше с цоловите номера, и съм си го спрял пред бачкане на втория ден и един жълтурко му отнесе вратата, ама и избягал след това. Та добре че колеги му записали номера, и ченгетата се оказаха печени намериха го и му четоха закона бая време и накрая казаха ако ти плати на ръка зимай и бегай че от застраховка никак няма да си доволен. Та си плати всичко на куп и отгоре остана.

Имал си голем късмет че си го намерил!!!! :lol:

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пет 02 мар 2007 8:40

Да се похваля. От ДЗИ ми платиха всичко даже съм малко напред, е не чак толкова малко :lol: Ама главоболията са си за моя сметка

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 02 мар 2007 9:14

teo_ss написа:Да се похваля. От ДЗИ ми платиха всичко даже съм малко напред, е не чак толкова малко :lol: Ама главоболията са си за моя сметка

Е браво поне за парите които са ти дали, дано стигнат и успех с ремонта

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пет 02 мар 2007 9:51

това казвам - стигнаха, че даже и останаха. Ама де не казвам цифри, че не е коректно. Ама колкото и пари да имаш като не можеш да си намериш стъклоповдигач, никаква работа не вършат. На някой да му се намира стъклоповдигач за поло?

Потребителски аватар
sal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sal » Пет 02 мар 2007 10:51

prj57 написа:Звучи ми странно, не ме разбирайте погрешно и аз работех в застрахователния бизнес но не в БГ. За мен решението е просто, отива се в гараж/сервиз, оценяват се щетите и другата компания плаща според частите необходими + труда..... кви са тия "не се знае дали ще му покрият всичко" оня греши, чупи на някой колата, застрахователя да плаща до стотинка, както е била колата преди инцидента.

Абе и тука е горе-долу така като става въпрос за 5-6 годишна кола ама на колегата като му е на 20 не е ясно какво ще измъдрят оценителите.

Мен миналата есен ме одари паяк в движение викнахме КАТ бая треперих дали няма да ме изкарат мен виновен (все пак аз сам - а онез 3-ма с ченге) ама си му писаха на онзи акта. Няма значение дали си го плати или не това няма нищо общо с ГО, от застрахователя ти искат протокола от кат и ти правят оценката. На мен ми беше леко одраскан задния ляв калник и повечето беше стопена от триенето пластмаса от броня и леко изкривен в долния край. От армеец ми дадуха към 150лв аз само я поразтрих с паста и китнах долния ръб и сега си карам така :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 02 мар 2007 14:51

ами това е добре
щом стига па и ще остане е още по-добре
бръзо да се оправи колицата :wink:

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пет 02 мар 2007 15:02

оо аз съм вече в движение, за една седмица всичко е по старо му, даже и боята :lol:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пет 02 мар 2007 15:05

Един вид браво на ДЗИ..., нали? :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 02 мар 2007 15:09

в случая така излезе

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пет 02 мар 2007 16:02

teo_ss написа:Каско нямам. Неговата ГО е в ДЗИ. Идваха, снимаха, писаха.... Мога ли да разчитам на ДЗИ ? Казаха, че парите ще ги преведът най-късно в сряда другата седимица но не се знае колко...

Аз преди 2 седмици взех пак по ГО 127 лева за удар в калника. Ето как изглеждаше калника
http://snimka.bg/album.php?album_id=90030
Гражданската на жената която ме удари беше към ДЗИ. Чаках около месец за парите, но в крайна сметка си ги взех.
Edit: Чак сега видях, че си се оправил :wink:

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пет 02 мар 2007 16:14

CRX Racing написа:
teo_ss написа:Каско нямам. Неговата ГО е в ДЗИ. Идваха, снимаха, писаха.... Мога ли да разчитам на ДЗИ ? Казаха, че парите ще ги преведът най-късно в сряда другата седимица но не се знае колко...

Аз преди 2 седмици взех пак по ГО 127 лева за удар в калника. Ето как изглеждаше калника
http://snimka.bg/album.php?album_id=90030
Гражданската на жената която ме удари беше към ДЗИ. Чаках около месец за парите, но в крайна сметка си ги взех.
Edit: Чак сега видях, че си се оправил :wink:

което ме потсеща да отида до ДЗИ-то да ги помоля да ми прехвърлят снимките дето ги правиха на колата, че хич не се сетих да я снимам

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 02 мар 2007 17:08

teo_ss написа:това казвам - стигнаха, че даже и останаха. Ама де не казвам цифри, че не е коректно. Ама колкото и пари да имаш като не ....?

Радвам се колега, че колата ти пак е във вида в който си я знаеш.

Ако си кръщаван ти предлагам да отидеш в църва или да си организираш разходка до някой манастир(нали са останали някакви пари) и да помолиш за светена вода, която да сипеш в малко шише. Остави си го в колата.
Аз имам такова в пасата от ок 6 г. Взех го от "Кръстова гора" и вярвам, че има значение. Е трябва и да се внимава, но за тези години само веднъж при маневра на заден ход, си ударих съвсем леко мигача и си издрасках малко 5-врата в контейнер за буклук. Сигурно ми се е случило, за да ме подсети да не се отпускам.

Успех.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”