Към ловците във форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Нед 04 мар 2007 22:33

prj57 написа:
Andrian_VT написа:Защо ти е пистолета? ако те нападне прасе да го убиеш? Едва ли да постигнеш ефект с пистолета. Аз веднъж си взех моя и съжалявам. Не стига, че трябваше да нося пушката, раницата и ботушите, които толкова много кал баха полепили, че бяха станали 70 номер ами и пистолета ми тежеше и ми убиваше на подмишницата.

На един лов братовчед ми довърши едно прасе с неговото CZ 75B, аз не бях до него, ма като го слушах в гората беше интересно :lol:

БУМ........ БУМ.....................................БУМ.......БУМ................
бум-бум-бум-бум-бум :lol:

Аз нямам проблеми с носенето, но пък за сметка на тва елека ми е номер 1 :wink: Половината ми екипировка е на US Army, бащата я купи като беше в Корея.... та въпросния елек е измислен идеално, има около 20 джоба и за всичко си има място и пасва перфектно, патрони, палнители, нож (моя го нося на рамото, насочен с дръжката надолу)

ей тва ме изкейфи :lol: само че с 9Х19 бая бум.....бум... требе за прасе

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 05 мар 2007 0:38

prj57 написа:Не ти говоря за такива качулки :lol:

Мойте са тип - по-затворени :wink:

знам какво имаш в предвид.и аз иамам няколко такива :lol:
шапката беше отклонение :wink:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пон 05 мар 2007 14:38

Аз от доста време искам да си взема Steyr SSG, ма уви много парици е....

В последно време гледам доста интересни технологий и напредъци в балистиката и амуницийте. Радва ме че компаниите вече мислят и за околната среда и правят куршумите си екологично чисти - без отровни и тежки метали. Имам даже малко програмки за балистика, ма си е много четене и физика и химия :roll: :stll think:

Иначе съм фен на нарезно оръжие карабина или автомат и си падам по всичко TACTICAL

Върни се в “ОФФ-Топик - други”