Привет, банда! От известно време се оглеждам "играчка" - доскоро търсех АТВ, но промених решението си и сега търся високопроходимо бюджетно джипле, което да ползвам за разходки из гората на село. Попадна ми тази обява: https://www.mobile.bg/obiava-2172121998 ... zin-93h-kl
Продавачът се кълне, че шасито няма изгнило, а само повърхностни ръжди. От Пловдив съм и ще съм благодарен, ако някой има възможност да го погледне и да каже в какво състояние е, почерпката е от мен наздраве
Ако някой колега каже, че не е проблем да хвърли едно око, да ми драсне лично или да пише в темата, за да сменим телефоните си и да се уточним.
Благодаря предварително на отзовалите се!
молба за услуга от колега от Враца или района
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Re: молба за услуга от колега от Враца или района
Те ти тука врачани колкото щеш
viewtopic.php?f=4&t=179382&start=30
На мен ако ми се отвори нещо път тези дни натам ще ти кажа

На мен ако ми се отвори нещо път тези дни натам ще ти кажа

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Писах на колегата, аз ще я погледна. Да не става превървица, и продавача да се превъзбуди.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Аз само да кажа, че няма как 23 годишна японска кола, още повече Сузуки да е внесена от Австрия и да не е на тор. Ако случайно не е изгнило под пластмасите на купето, със сигурност няма здрави спирачни апарати, супорти и и нещо не изгнило по окачването. Като кача на подемника австрийска 14 гайка станала 12,5 като и поочукаш ръждата.
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
Много съм съгласен че японска кола от Австрия смело трябва да се избягва, еле пълнолетна. Аз съм го ял и се научих.
С риск за хранилката да се излее, такива станиолени марки бих предпочел от Италия/Гърция/Испания.
С риск за хранилката да се излее, такива станиолени марки бих предпочел от Италия/Гърция/Испания.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Пичове, благодаря за мненията! Разлеждам и избирам, наясно съм с рисковете, ама не ми се дават 50000 за ново, което ще карам 30 км/седмица. И все пак, няма голям избор в сегмента, който търся. Около себе си виждам ежедневно антики на 30+ години, които работят като магарета, само дето не знам от къде са внесени :)
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
огромни благодарности на @Zdravko Zankov, че отдели от времето си и ми спести излишна разходка до Враца 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Да допълня, колата има доста ръжда. Салона е запазен, трансмисията включва добре. Двигателя работи на "муха". Но...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Както казах, няма начин да не е така просто, евала Здравко 
Жоро, просто гледай ако е внос от Германия, Австрия и Швейцария, всеки японец ще е на тор от ръжда, особено около и над 20 годишни коли.

Жоро, просто гледай ако е внос от Германия, Австрия и Швейцария, всеки японец ще е на тор от ръжда, особено около и над 20 годишни коли.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”