Падна ли ми???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Вий пък ще плашите мангал с бой
Тия копелета носят на бой и това дето сте му направили за него е едва ли не ежедневие, трябвало да се съсрадоточите върху някой крайник, за да не може да го ползва известно време
Заслужавате похвала и една леденостудена
Beer
Интересното е, че не е оказал съпротива...браво за куража колеги 

Beer

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Ми не искам да се изсилвам или да се изказвам неподготвен ама според мен на доста места по света циганин=крадец/измамник
Те се нещо като ескимосите, които си правят иглу от блокове лед и се изхранват с едни и същи неща, като индианците, които живеят в хармония с природата и т.н. Просто на циганите им е такава йерархията, те не живеят в симбиоза с нас, а са чисто и просто паразити
Колко общо има биологията с нас и нашия живот 

NovobranecGT написа:...трябвало да се съсрадоточите върху някой крайник, за да не може да го ползва известно време...
Това можеше да стане ако не искахме да викаме куките!? Но тогава като нищо след 2-3 вечери щеше да се варне с аверите и автомобилетата ни да останат без джамци! А така като го приберат, като му вземат отпечатъци, като уточнят кой е, като хапне и в ареста още кютек е по-малко вероятно да се случи(а и един капитан уж ми даде гаранция че е изключено такова нещо). Затова се съсретоточих върху бъбреците!

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Веднъж баща ми стана да пие вода към 3 през нощта и да изпуши една цигара на балкона. И по едно време ме вика - отивам аз на терасата с него и гледам някакви се въртят около една кола. Взехме GSM-а и чакаме да видим какво ще стане. Ония държаха нещо и по едно време удариха колата и леко почнаха да се отдалечават. Викаме си да не е бомба - мне - оказа се че са се опитвали да хванат честотите на алармата. Спокойно си тръгнаха и се качиха в някакво Пежо... Само ме е яд че не слязохме да ги Smackbum
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”