Каква кола да си купя като млад шофьор?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 19 мар 2007 22:55

Tyan написа:аааа да бе ..щото при удар са едни здрави жигулите.... па и едни спирачки имат :)

Бе частите съм им ефтини па спирачките са си спирачки като на всяка една кола е верно нямат АBS ама все пак спират.

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Пон 19 мар 2007 23:00

Ще спомена, че ладата 1600 харчи повече от голф 3 гти на 2.00 .. е не повече ама горе доло толкова

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 19 мар 2007 23:06

Пребивали са ме три пъти с ТТ, веднъж с АУДИ Б4 и два пъти с лада 1500 ..... от нея ми останаха най-големите поражения ..за справки лятото по къс панталон ;) ама това е друга бира ..всичко е относително, не вървят, не спират.... не ми ги хвалете ..баща ми си беше купил жигули през 72-ра, Баба Наста ... не че е била лоша колата тогава..... ама сега да си купиш жигула и да се учиш да караш на нея трябва да си психопат, мазохист:).......

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 19 мар 2007 23:16

Tyan написа:Пребивали са ме три пъти с ТТ, веднъж с АУДИ Б4 и два пъти с лада 1500 ..... от нея ми останаха най-големите поражения ..за справки лятото по къс панталон ;) ама това е друга бира ..всичко е относително, не вървят, не спират.... не ми ги хвалете ..баща ми си беше купил жигули през 72-ра, Баба Наста ... не че е била лоша колата тогава..... ама сега да си купиш жигула и да се учиш да караш на нея трябва да си психопат, мазохист:).......

Е след това на каквото и да се качиш ще ти се струва като вейрън :Mr Green Fun .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”