Прибирам се аз от работа тая нощ около 4:20 и гледам - баща ми дошъл със служебния Mercedes ML на шефа и паркиран седи долу. Паркирах голфа зад него и се прибрах. Сядам да ям и в 4:30 звъни на бащата телефона.
-Така и така във връзка със един мерцедес ви се обаждаме от GPS охранителната фирма.
- Да, кажете.
- Какво става с него? Няколко пъти се включи алармата. Има ли проблем?
Поглеждам аз през прозореца и к'во да видя - има проблем, а колата я няма!
Качих се в голфа и един час обикалях. Дойде патрул, брат ми и той обикаля. Обиколихме целия квартал. От GPS казаха, че сигнал от устройството е изчезнал пред съседния блок.
Добрата новина е, че полицаите го намериха в един подземен паркинг в квартала.
Лошата новина е, че крадците бяха започнали да го работят и са ебали мамата на сички кабели, компютри, аларми, имобилайзери и т.н. Корите под волана и отзад в багажника мазало - направо са ги къртили и са скубали наред! И сега колата се е блокирала - щото е автоматик и е на "P" и не може да се включи на "N" за да се качи на платформата... Въобще не може да се помръдне.
Иначе GPS-a я спаси колата - ако не беше той щяха да си изчезнат най-спокойно, но ги е било страх, че предава и ще ги намерят. Затова са спрели в подземния гараж.
Та така... емоушън имаше яко тая нощ.
Среднощно препускане
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
БОЙ! за съжаление нямаше. Апашите са усетили полицаите и са избягали през задния вход на подземния паркинг. Ама и полицаите са действали страхотно - главната врата на паркинга е била затворена, но те са видели следите от колата и са предположили, че тя е вътре.
Поне този път признавам, че добре действаха и се ориентираха най-добре в ситуацията!
Аз от предишен път имам опит, пак със служебна кола, открадната от същото място! Даже ги видях от балкона гадовете. Тогава я бяха заебали до един блок наблизо отстрани. Та затова обиколих всяка улица в квартала. Ама как да се сетя, че в подземен гараж ще я хакнат!
Поне този път признавам, че добре действаха и се ориентираха най-добре в ситуацията!
Аз от предишен път имам опит, пак със служебна кола, открадната от същото място! Даже ги видях от балкона гадовете. Тогава я бяха заебали до един блок наблизо отстрани. Та затова обиколих всяка улица в квартала. Ама как да се сетя, че в подземен гараж ще я хакнат!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: