Да подкрепим....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Чет 05 апр 2007 13:20

Стига с тия подкрепи!
Еба си спама.
Който си пие и кара пак ще го прави :beer
Какво стана с "Не сте сами", накривихте им го 8)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 05 апр 2007 13:21

tyo написа:
Huizel написа:Как тей бре ше съм смучнал аз неколко бири и после у пандиза,как пък не :evil:

Смятам, че трябва след "смучнал неколко бири" и излязъл на пътя директно 3 години реални във Белене :evil: :evil: :evil:

ти луд ли си?
ако си предизвикал катастрофа ако си блъснал човек да... ама иначе айде айде
точно затова ли па трябва да се вкарват хора в затвора
(никога не съм карал на повече от една малка бира!)

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Чет 05 апр 2007 13:24

Аз никога не съм карал след употреба не бих карал и занапред.Много против съм пиене и каране но кампании от този сорт са плоски :(

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 05 апр 2007 13:25

DragoGT написа:ти луд ли си?
ако си предизвикал катастрофа ако си блъснал човек да... ама иначе айде айде
точно затова ли па трябва да се вкарват хора в затвора
(никога не съм карал на повече от една малка бира!)

Така е в Сърбия. Закона е приет в средата на 2005 година. След приемането му спадът на ПТП след употреба на алкохол е намалял с...200% :idea:
Ако някой е пътувал в южна Сърбия(на юг от Белград) е забелязъл колко паметници има покрай пътя. По-голямата част за от ПТП след употреба на алкохол. Към 2005 положението е станало неконтролируемо! Затова е приет поправка в закона.
Смятам, че българският манталитет е същият! Балкански :?

Последна промяна от tyo на Чет 05 апр 2007 13:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:)))

Мнениеот Perso » Чет 05 апр 2007 13:25

Не се ловете на такива поръчкови кампании където някои медии си вдигат рейтинга!
Защо няма кампания за дупките, маркировката ...?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: :)))

Мнениеот Pichaga » Чет 05 апр 2007 13:26

Perso написа:Не се ловете на такива поръчкови кампании където някои медии си вдигат рейтинга!
Защо няма кампания за дупките, маркировката ...?

:idea:

има логика

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 05 апр 2007 13:43

Само солидни глоби и затвор ще управят работата. След като знаеш, че е забранено да караш пил, защо го правиш??? Мисля, че има закони и те са за всички! А тези които не ги спазват трябва да си понасят последствията! Недай си Боже блъснеш човек, тогава ?? Дават им няколко месеца затвор и това е.. после старата песен на нов глас... Явно тези които пият и карат нямат съвест!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 05 апр 2007 14:37

В БГ 5% от катастрофите са заради алкохол и около 4% от жертвите.

Както се казва в една реклама - "Това ли е най-важното?"

Това са кампании за замазване на очите на хората, един вид "Вижте ни, ние се грижим за вас!"

Ако се грижат за нас - да оправят пътищата, да засилят контрола при ГТП, да премахнат всички излишни ограничителни знаци - днес видях ограничение 30 на прав път с перфектна видимост :idea:

Тогава да почнат да се борят с пияните водачи.

Според бившия майор Костов - в 95% от случаите, катастрофите ставали по вина на водача :idea: Такива проженти имаше само преди много години на изборите, когато БКП печелеше неизменно :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 05 апр 2007 15:18

Да и "упоен" карам... Но пък за сметка на това ме удрят все трезви хора. :? Аз пък тогава, от тая гледна точна съм за затвор 20 години когато трезвен напрви катастрофа и ми размаже колата. :twisted: :evil:
Смятате ли какви глупасти пишете в момента с тия затвори? Това означава поне 1/4 българия да е по затворите. И вие които пишете така поне 1 път сте се качвали леко пили ... :x Същите глупости каквито бяха орентите... Когато на управляващите нещо не им изнася и ви манипулират, за да отчетат дейност. Айде нема нужда... :? Фанете па прочете от кво са тия жертви всяка година вместо да ми пишете тука опити за убииство и кви ли не глупости .... едвали релно сте присъствали в много такива ситуации... а мене пиян и дрогиран досега не ме е удрял. Все са с пълно съзнание. Тях кво да ги правим а? На бесилото ли да ги караме? :roll:

Потребителски аватар
ivo8181
Автомобил: MK 4 GTI
Двигател: 1.8 TURBO

Мнениеот ivo8181 » Чет 05 апр 2007 15:26

Карайте умната колеги и с алкохола стоп :012:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Чет 05 апр 2007 16:07

Докато полицаи ми обясняват, че законите не са еднакви за всички, докато не започнат да се налагат нормални наказания по тях на ВСИЧКИ - не избирателно (които наказания и сега си ги има в закона), ще има и безсмислено увеличаване на наказанията, ще има и такива 'кампании'-пародии, ще обясняват как шофьорите са виновни за всичко, мармотите ще завиват шоколад и какво ли още не. Че за превишаване на скоростта с 30 до 40 км/ч взимат 6 точки, нагоре-повече. Че ако взимаха тези точки на всички нарушители, пилот-изтребителите щяха да пътуват с градски транспорт, за минаване на червен светофар се взимат 10 точки - точно четири нарушения водят към сергията за билетчета. За управление с алкохол над 1.2%о дават до 2 години затвор. Някой да е влязъл там? (както беше питал musura преди време). Ама не, вместо да налагат закона както трябва, се измислят смешно високи наказания и още по-смешни показни акции и кампании... Пълно безсилие от КАТ за справяне със ситуацията по пътищата и най-вече собствените си служители - висш модел за корупция... Докато го има това, ще има и такива PR-кампании... А най-лошото е, че хората им се връзват... Поне немалка част... Абсурдистан...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”