Колеги да продавам ли ЗВЯРА ??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Чет 28 апр 2005 19:56

преди няколко дена видях такава единичка кабрио и мъка ми стана - гюрука разпокъсан, очукана отвсякъде и вътре двама мърляви Бай Мангауи. Въобще не оценяваха какво карат. Преди години съм карал такава, пак кабрио и беше голям кеф. Ако можеш - пази си я за втора кола, много са готини и рядко има добре поддържан екземпляр.

Потребителски аватар
dulag
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dulag » Пет 29 апр 2005 8:54

10х :oops: :oops: :oops: направо ме засрамихте :oops: , зашто ви питам защото за момента не ми е давала ядове ама ХИЧ :wink: , но не е ясно другата година какво ще изникне и за да няма :banghead: реших да се допита до КОЛЕГИУМА за което съм ви благодарен .
Нали знаете с старите коли как е постоянно нещо се чупи :!: не че имам много пари за да си купя чисто нова ама с малко попълнения в БЮДЖЕТА :wink: за съжаление ми се иска да е пак VW-мания ама жената като ревна :motz: :motz: бах ма**му не се трае ха а бе какво ви занимавам 10х за разстановката на нещата
niksi
10x за пояснението :lol:

А отностно лепенката R32 ИЧ не ми е ясно какво означава ама не съм я махнал защото до момента не ме е дразнила но след забележката мисля да поработя по въпроса :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”