9 Rota
Svolochi
два много добри руски филм-а
ако си падаш по филми за воиници и неща свързани с това са последните които съм намерил
Идея за каталог на филми
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ихххиии.
Или аз съм гледал различни филми със същите заглавия или имам страшно различен вкус за филми от повечето от тук... Айде няма да оплювам много филми, да не ми се разсърди някой, ама просто не мога да се стърпя да не обадя за два от тях:
Hostel - уж Тарантино, реклами, очаквания, ала бала... страаашно тъп филм, а има една част от 20-на минути, където освен всичко друго, почти не се вижда какво става (а монитора ми е дори по- светъл от нормално...).
Fun with Dick and Jane - определено най- тъпия и безмислен филм на Джим Кери, който аз съм гледал. А принципно съм му фен...
Или аз съм гледал различни филми със същите заглавия или имам страшно различен вкус за филми от повечето от тук... Айде няма да оплювам много филми, да не ми се разсърди някой, ама просто не мога да се стърпя да не обадя за два от тях:
Hostel - уж Тарантино, реклами, очаквания, ала бала... страаашно тъп филм, а има една част от 20-на минути, където освен всичко друго, почти не се вижда какво става (а монитора ми е дори по- светъл от нормално...).
Fun with Dick and Jane - определено най- тъпия и безмислен филм на Джим Кери, който аз съм гледал. А принципно съм му фен...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера гледах "Машинистът" (по кината май го превеждат "Механикът", но в Арената е "Машинистът"), доста ме впечатли. Психарски филм в стил 6-о чувство, само че още по-добър. Първите 20-на минути са леко скучни, това да не ви заблуждава.
Иначе Hostel на рекламата изглежда доста интригуващо.
Наскоро гледах и "Сириана" - един от МНОГО малкото филми, които представят 'лошата' страна на USA-инвазията, и който показва нещата и от гледна точка на арабите - "камикадзета". Препоръчвам ви го, и ще разберете, че тези хора не са просто откачалки с промити мозъци..
Иначе Hostel на рекламата изглежда доста интригуващо.
Наскоро гледах и "Сириана" - един от МНОГО малкото филми, които представят 'лошата' страна на USA-инвазията, и който показва нещата и от гледна точка на арабите - "камикадзета". Препоръчвам ви го, и ще разберете, че тези хора не са просто откачалки с промити мозъци..
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
За мен е класика българският филм-"Щурец в ухото"-първият път като го гледах направо се смазах от смях!!!Много силен селско-български реализъм!!!
Още:
Време разделно(съмнявам се че има човек който да не го е гледал,но ако случайно има някой,нека го гледа)!
Страшен филм2-пълна изродия
Стоматологът-(ако някой го е страх от зъболекари като мен ДА НЕ ГЛЕДА ТОЗИ ФИЛМ)
Черна котка бял котарак-сръбско-цигански изпълнения
Гняв(Grudge)-психария
Още:
Време разделно(съмнявам се че има човек който да не го е гледал,но ако случайно има някой,нека го гледа)!
Страшен филм2-пълна изродия

Стоматологът-(ако някой го е страх от зъболекари като мен ДА НЕ ГЛЕДА ТОЗИ ФИЛМ)
Черна котка бял котарак-сръбско-цигански изпълнения
Гняв(Grudge)-психария
Върни се в “ОФФ-Топик - други”