Наш бизнесмен в Гамбия: От 7 г. ядете отровни фъстъци!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 15 апр 2007 0:03

black` написа:действително такива ядки могат да бъдат много опасни и дори смъртоносни

Напълно съгласен. Само че проблема с тази бивша вече "новина" е, че всъщност ядките, които са внесени са били редовни и след като някой е платил някаква сума на ХЕИ Варна, са издали за 6 часа (при нормални 3 дни за изследване) документ, че фастъците са отровни.

Фирмата вносител след това, за да не се разрази по-голям скандал и да и запорират стоката, продаде съвсем легално пратката на холандска фирма (както съм писал по-горе). Явно в Холадния са по-балами от нас, или ние се правим на по-европейци от европейците :idea:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 15 апр 2007 11:47

Не знам къде са продадени ама явно навлизат и на нашия пазар. Такава гадост като от вчера няма. :? Още ми смърди отвътре на нещо мухлясало... :? А и за пръв път ми се случва такава простотия да ям. Дори мухлясал хляб е за предпочитане и по-вкусен от това нещо. 8)
То случая не е само този от Варна. Има разпръснати такива ла..на по цяла БГ. :? Дано не ви се случва да попаднете че после 5 пъти миене на зъбите и плакнене на устата не убиват гадния вкус. :(

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 15 апр 2007 18:02

Може да ви звучи налудничаво колеги,но аз откакто разбрах за въпросните фастъци доста огрничих потреблението им-да некажа,че вече не ям фъстъци!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 15 апр 2007 18:04

аз ям ЙАГНЕ :) ЙАГНЕ НЕ ОТ ГАМБИЯ, ЯГНЕ ОТ БАЙРА

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 15 апр 2007 18:27

Това е като историята с птичия грип, тогава народа се изпаши и не вкусваше пилешко, въпреки, че от пилешкото месо 100% нищо нямаше да им се случи.

Еи това паниката е голяма простотия, яжте си фъстъци и хич да не ви пука някой какво е казал по тъпата телевизия или вестници, аз гледам да не ги чета и телевизия да гледам по рядко и ми е много добре. :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”