Най малко 20 убити в студентско градче в САЩ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 18 апр 2007 21:52

Абе те там са 300 милиона, ние тука сме 6... процентно тъпаците тук са много повече, отколкото са там - нима не се сблъскваме всеки ден с тях на улицата? Това трябва да ви е пределно ясно, още повече, че сме шофьори и на пътя простотията винаги си личи от далече. Ама в това си качество сме най-добри - да се присмиваме на другите, без да се погледнем ние в какво "цветущо" състояние сме... Тоя там утрепал 30 човека и това е най-големия инцидент сигурно от 10 години насам. А ние тука само за последния месец вижте какво правим - то не бяха катастрофи, та челни удари, та прегазени деца, майки, баби, отрязани глави :shock :( просто не ни прави чест да се присмиваме - били тъпи :shock епа ние тука да не би да сме много умни бе д**а!!!!

И какъв е тоя израз - "най-малко 30 човека са убити" !?!?!?!? А най-много колко са убити? Не се лъжи по канал едно и другите тъпи телевизий - този израз е неправилен, както изглежда тук в тоя форум всички сме много умни и знаем английски, обаче май някои не си дават сметка, че това "най-малко" идва от "At least"(както го съобщават по бибиси), което значи ПОНЕ. Така че правилно е да се каже "поне 30 човека бяха убити" или "около 30 човека". А най-добре е да се каже "25 човека са убити, вероятно има още жертви".

И защо когато пред човек стоят два избора - труден(да остане в БГ) и лесен(да избяга в чужбина) - защо той трябва да избира винаги по-трудния? В природата всичко се стреми към най-лесния път, това е и основен закон на еволюцията. Аз съм на друго мнение - че много по-трудно е да отидеш там и да си далече от всички близки и приятели, отколкото да седиш тук и да псуваш на воля управници и сънародници.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 18 апр 2007 22:09

баце ..... успокой се ...... дали ще е "поне 30 са убити"...или "най-малко 30 убити" ...ми то е абсолютно едно и също защото:
at least - значи най-малко, поне.......
...... ти ако рабереш колко умират в щатите от катастрофи ще ти призлее ... особено ако разбереш пък как се взима разрешение за шофиране .. ...ще си умреш втори път от шока .... плюс това тука е хем по лесно, хем има повече възможности за реализация :) ама тая тема е вече разсиквана ...... търсачка :)

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 18 апр 2007 22:13

Tyan написа:баце ..... успокой се ...... дали ще е "поне 30 са убити"...или "най-малко 30 убити" ...ми то е абсолютно едно и също защото:
at least - значи най-малко, поне.......
...... ти ако рабереш колко умират в щатите от катастрофи ще ти призлее ... особено ако разбереш пък как се взима разрешение за шофиране .. ...ще си умреш втори път от шока ....

Баце стига я плю тая Хамерика и там си има недостатъци, но пък се сещам и за много хубави неща :lol:

Сега, ако тръгнем да си говорим по българските села и малки градчета какво е положението и в някои тях какви изруди има не е истина просто.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 18 апр 2007 22:17

вярно е :) ... навсякъде е едно и също ялово ..има 100 причини дето те карат да искаш да избягаш и 100 такива дето те карат да стоиш :) лесно няма

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 18 апр 2007 22:22

VW_FEN написа:Абе те там са 300 милиона, ние тука сме 6... процентно тъпаците тук са много повече, отколкото са там - нима не се сблъскваме всеки ден с тях на улицата? Това трябва да ви е пределно ясно, още повече, че сме шофьори и на пътя простотията винаги си личи от далече. Ама в това си качество сме най-добри - да се присмиваме на другите, без да се погледнем ние в какво "цветущо" състояние сме... Тоя там утрепал 30 човека и това е най-големия инцидент сигурно от 10 години насам. А ние тука само за последния месец вижте какво правим - то не бяха катастрофи, та челни удари, та прегазени деца, майки, баби, отрязани глави :shock :( просто не ни прави чест да се присмиваме - били тъпи :shock епа ние тука да не би да сме много умни бе д**а!!!!

И какъв е тоя израз - "най-малко 30 човека са убити" !?!?!?!? А най-много колко са убити? Не се лъжи по канал едно и другите тъпи телевизий - този израз е неправилен, както изглежда тук в тоя форум всички сме много умни и знаем английски, обаче май някои не си дават сметка, че това "най-малко" идва от "At least"(както го съобщават по бибиси), което значи ПОНЕ. Така че правилно е да се каже "поне 30 човека бяха убити" или "около 30 човека". А най-добре е да се каже "25 човека са убити, вероятно има още жертви".

И защо когато пред човек стоят два избора - труден(да остане в БГ) и лесен(да избяга в чужбина) - защо той трябва да избира винаги по-трудния? В природата всичко се стреми към най-лесния път, това е и основен закон на еволюцията. Аз съм на друго мнение - че много по-трудно е да отидеш там и да си далече от всички близки и приятели, отколкото да седиш тук и да псуваш на воля управници и сънародници.

А тъй :да: Ще те цунем по кубето:)Ей за тва драги зрители бегаме.А представяте ли си ако бяхме толкова народ като американците,какво щеше да е по пътищата?Всичко в кръв,сополи,дробчета и много червени и лепнещи улици...

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 19 апр 2007 10:17

faf4o написа:[А представяте ли си ако бяхме толкова народ като американците,какво щеше да е по пътищата?...

Е ние за това не сме толкова де... :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Чет 19 апр 2007 12:15

Абе има ненормални на всякъде !!! Жалко за застреляните !!!!
Аз никога не бих напуснал БГ,тука ми харесва !!!!! :D :D :D С всичките гадости и простотий в нашата родина ама си е наша,кво да се направи като сме родени тука!!!!! :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 19 апр 2007 12:17

makaveli написа:Аз никога не бих напуснал БГ,тука ми харесва !!!!! :D :D :D С всичките гадости и простотий в нашата родина ама си е наша,кво да се направи като сме родени тука!!!!! :)

Аз съм на същото мнение, а какво да правим - ами да си я направим така, че да ни харесва...

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Чет 19 апр 2007 13:09

dobrinb написа:
makaveli написа:Аз никога не бих напуснал БГ,тука ми харесва !!!!! :D :D :D С всичките гадости и простотий в нашата родина ама си е наша,кво да се направи като сме родени тука!!!!! :)

Аз съм на същото мнение, а какво да правим - ами да си я направим така, че да ни харесва...
:да:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 23 апр 2007 15:13

Така де, ама нали знаете, че сама птичка пролет не прави. Тоест, колкото и да ни се иска на нас - една малка част от хората - нещо да се оправи и да си живеем нормално, една друга малка част хора с много, страшно много, даже прекалено много пари не искат нещата да се променят и няма да го позволят, защото ако се промени всичко, те трябва да отидат в затвора, и да има ред, законност и справедливост в страната. Тъй че няма какво да спорим и да си губим времето в глупости - щом на никого не му пука за тази страна, защо на мен трябва да ми пука? Да ме сочат другите с пръст и да викат "хахаха, глей го тоя колко е тъп, спря на зебрата" :shock Много е болно и много жалко и грозно, но това е. И след 1000 години дори българина пак ще си е същия, ще си изхвърля пепелника на светофара, ще те псува като не го пуснеш да мине или като го засечеш... Ако не въведат някакви строги закони, и ако не се следи за тяхното стриктно спазване - загинали сме като нация тотално! Американците това, американците онова... да ама там директно те арестуват за шофиране в пияно състояние, затвор, 2000 долара глоба и 30 дни обществено полезен труд. И то това е най-лекия пример. Пак ако вземеш катастрофите и убийствата там и тук, тук ще са повече. И преди по тоталитарно време у нас също от време на време някой е изперквал тотално и е стрелял на посоки. Просто не са го разгласявали. То така или иначе спасение от това няма, но поне престъпността и инцидентите трябва да се сведат до поносимия минимум. И там съм сигурен, че се стараят да го следват това нещо, защото още от малки ги възпитават с други идеали. А не като тук - в момента е пълна и абсолютна анархия по пътищата и навсякъде... даже вече започвам да се съмнявам, че всичко това се прави умишлено и няма никакъв контрол, за да се избиваме и те да въртят някакви търговии с органи или... кой знае... :(

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 23 апр 2007 15:19

баце ...доставчика ти продава много некачествена стока ..смени го :) mhihi mhihi

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Пон 23 апр 2007 15:29

VW_FEN ако знаеш как си карат тъпите американци пияни и не им дреме. Верно е че карат много по-културно, но не само от нас а и от цяла Европа. Но те за никаде не бързат и си живеят скучния еднообразен живот...

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Пон 23 апр 2007 19:30

Подигравали са яко момчето.Затова е изперкал...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”