Теглене на кредит от банка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Теглене на кредит от банка
някой да помага.. имате ли познати които работят в банки и такива работи .. искам да дръпна заем около 2500-3000лв за повечко годинки примерно 4-5 обаче проблема е че работя от 1 месец и никой няма да ми даде такъв.. макар че съм на държавна работа ... ако някой има някакви идей да казва ... харесах си нещо което ми е мечта и може би повече няма да имам шанс да си го купя ... дайте някакви идей .. дори и 2000лв да мога да дръпна от банка останалите ще ги събера
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
juve написа:Еми мръсниците от ДСК ще ти дадат ...с 1 - 2 поръчители ( стига да ги намериш ) и така ...... лихвите са по високи ( по спомени ) ама човек като си навие нещо - знаеш как е .... за тази сума мисля . че ще ти поискат 1 поръчител ..... ако си финансово стабилен , хващаш някой от родата и си готов
Успях да сваля до 2300 само че имам 1 работен месец в последната месторабота.. това ме връща много назаде с матряла..
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:Накарай някой от ваще да го изтегли и ти ще даваш пари на тях - по-добре ще е за тебе и няма да има толкова мотане...
Жалко че не е толкова лесно колкото го казваш

незнам да ли щете одобрят но поне няма да платиш за разглеждането.
Сумата ти не е голяма, а и банките май като гледам претпочитат за повечко годинки че слагат лихва и за всяка годинка успех
прегледай този сайт
http://www.moitepari.bg
Сумата ти не е голяма, а и банките май като гледам претпочитат за повечко годинки че слагат лихва и за всяка годинка успех
прегледай този сайт
http://www.moitepari.bg
Върни се в “ОФФ-Топик - други”